Mișu Negrițoiu, fostul șef al lui Florin Cîțu: „Un mic satrap, foarte învechit, nu știe să lucreze în echipă”

1 lună in urmă 34

Mișu Negrițoiu, fostul şef al lui Florin Cîţu la ING Bank România, a dezvăluit, într-un comenariu la o postare a lui Rareş Bogdan, de ce l-a scos din bancă pe actualul premier, informează G4media.

Mişu Negriţoiu, fost CEO ING Bank România, l-a caracterizat pe Cîţu ca fiind „un mic satrap, foarte învechit”, care ”nu știe să lucreze în echipă”.

Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce România mai departe. Nu voi, cu Cîţu. Vă cunosc destul de bine pe amindoi, şi stii asta. M-ai întrebat odata de Cîtu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap. De-asta l-am şi scos din banca. Este foarte invechit. Nu ştie să lucreze în echipa. Si chiar crede, ca poate sa faca orice!

Mişu Negriţoiu:

„Orban este singurul care poate să duca PNL mai departe. Voi îl ingropati. Nu-mi pasă, dar păcat de tara! Presedintele tău, pluteşte. A ratat sansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine”, a comentat Mișu Negrițoiu, la postarea lui Rareş Bogdan, care a distribuit reacţia dură a preşedintelui la adresa USR PLUS.

 "Un mic satrap, foarte învechit, nu știe să lucreze în echipă"

Mişu Negriţoiu a lucrat încă din 2006 cu Florin Cîțu, angajat atunci ca economist șef ING, și trecut apoi șef al departamentului piețe financiare (2007 – 2011). Cîțu a fost îndepărtat din ING prin reorganizarea departamentului. El a dat în judecată banca pentru concediere, dar a pierdut procesul.

Mişu Negrițoiu a fost ministru de stat pentru coordonare, strategie și reformă în guvernul Văcăroiu (1992-1993) și președinte al ASF România, precum și deputat PDSR timp de un an (1996-1997).

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă