Mister Rezolvat! Care este următorul titlu pe care trebuie să îl încerci la Superbet Casino?

2 săptămâni in urmă 10

Deși exista o vreme când Superbet se concentra exclusiv pe pariuri sportive, de ceva ani, portofoliul său a continuat să includă titluri cât mai diverse, din mai multe categorii de iGaming. Astfel, în prezent conține inclusiv slot-uri, jocuri de masă și cărți, lotto, virtuale și nu numai.

Un plus major al cazinoului este faptul că pe lângă multe titluri care se găsesc și la alți operatori, el aduce membrilor săi, destul de des, noi păcănele exclusive. Printre acestea se află și Miami Bici, Eye of the Horus Megaways, plus două versiuni de Slongo, Extreme și Centurion Maximus Winnus.

Lista este completată de încă un titlu extrem de interesant, care face parte din “magica” serie Twisted Tale făcută de providerul iSoftBet. Citește în continuare care sunt caracteristicile acestui video slot și de ce este ideal, în mod special pentru a-l juca în Decembrie, doar la Superbet!

Ce trebuie să știi despre păcăneaua Scrooge Megaways

Seria Twisted Tale creată de iSoftBet, conține și alte titluri, pe lângă Scrooge Megaways, printre care:

  • Brides of Dracula Hold&Win
  • Moriarty Megaways
  • Queen of Wonderland Megaways
  • Morgana Megaways

Așadar, după câte poți observa, întreaga serie are ca tematică povești foarte cunoscute, cu personaje fantastice, cărora le-a fost dat în grijă câte un matrix cu particularități aparte. În Scrooge, este vorba de mecanica Megaways, care elimină clasicele linii de plată. Ele sunt înlocuite cu nu mai puțin de 117.649 modalități de plată, ceea ce înseamnă mult mai multe șanse de câștig.

Sistemul Megaways este completat și de funcția Tumble, care se poate traduce ca mecanică tip cascadă. Ea presupune eliminarea de pe grilă a simbolurilor care fac parte dintr-o combinație câștigătoare. Spațiile goale vor fi completate cu alte icon-uri, iar tu vei avea șansa că în aceeași rotire să obții un număr infinit de combinații.

Jocul se face remarcat și datorită altor elemente, precum faptul că are un RTP de 95.98%, combinat cu o volatilitate medie spre mare. De asemenea, păcăneaua Scrooge Megaways permite depunerea unei mize minime de 0.2 credite și a unei mize maxime de 20 credite, payout-ul său maxim fiind de 12.000x miza ta.

În video slot-ul Scrooge Megaways poți încerca să recâștigi magia Crăciunului pe un matrix care are 6 role și un număr variabil de rânduri. Pe grilă vor ateriza atât simboluri tradiționale, adică cifre și litere, cât și simboluri tematice, majoritatea achitând în combinații de minim 3 iconuri identice. Singura excepție este chiar Scrooge, care în acest joc este darnic și plătește chiar și când se află pe doar 2 poziții de pe matrix.

Pe lângă simbolurile care plătesc, în video slot-ul Scrooge Megaways mai pot apărea pe role încă două iconuri, unul cu rol de Wild, unul cu rol de Scatter. Ele nu plătesc așa cum o fac celelalte simboluri,, însă sunt acompaniate de cadouri.

Când 5 sau mai multe iconuri Scatter ajung pe matrix, va fi activată funcția Scrooge Cash Respins. Inițial îți vor fi acordate 3 Rotiri, însă numărul lor se va reseta de câte ori un nou Scatter va ajunge pe grilă. În timpul funcției poți crește multiplicatorul aplicat câștigurilor tale, dar ai și șansa de a primi unul dintre cele 3 câștiguri speciale cu ajutorul simbolurilor Scatter Past, Present, Future.

Simbolul Wild are capacitatea de a te ajuta să obții combinații câștigătoare. El va substitui orice alt icon, în afară de Scatter, dacă în acest fel el va completa sau va contribui la formarea unei linii.

Jocul Scrooge Megaways îți pune la dispoziție și două modificatoare, ce pot fi activate prin The Haunting of Christmas. Cu ajutorul celor două poți obține fie payout-ul maxim, fie extra simboluri Scatter, adică șanse mai mari de a declanșa Scrooge Cash Respins.

Păcăneaua Scrooge Megaways este foarte interesantă, are un gameplay palpitant și numeroase surprize, care vor aduce adrenalină, dar și șanse de câștig. Video slotul se găsește exclusiv la cazinoul Superbet și merită atenția oricărui jucător care vrea să aibă parte de distracție, dar și de premii generoase.

Ține minte însă, în gambling nu există garanții, de aceea este extrem de important să fii responsabil cu investițiile pe care le faci!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă