„Mister nu vrea să auziți tot!” » Cum au prefațat Gabi Tamaș și Liviu Ciobotariu duelul cu FCSB

3 săptămâni in urmă 17

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 14:37 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 14:37

FCSB, formație care vine după șapte victorii consecutive în Liga 1, o întâlnește duminică pe FC Voluntari, una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. 

Afați pe locul 5, ilfovenii anunță că vor să rămână pe loc de play-off la finalul turului și au un singur gând înaintea partidei cu FCSB: victoria.

Liviu Ciobotariu: „Mi-aș dori foarte mult să obținem un rezultat pozitiv”

„Ne așteaptă un joc greu, întâlnim o echipă cu șapte victorii consecutive. Au multă calitate și un moral bun. Se încheie turul și ne dorim să rămânem pe o poziție care să ne ofere o satisfacție a noastră. Mi-aș fori foarte mult să obținem un rezultat pozitiv.

Pe mine mă bucură că echipa mea practică un fotbal bun, fapt recunoscut și de oamenii din media”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Mister a vorbit despre toate punctele lor forte. Pe cele care nu sunt forte nu le-a punctat, nu vrea să auziți tot! Eu n-am ce să vorbesc. Noi tratăm meciurile în aceeași manieră, indiferent că jucăm cu primul loc sau cu ultimul loc”, a declarat și Gabi Tamaș, „veteranul” ilfovenilor. 

Edi Iordănescu: „Dacă ne vom păstra reperele, vom avea șansa noastră”

Va fi timp scurt până la acest meci. Dacă ne vom păstra reperele, vom avea șansa noastră. Cert e că va fi complicat. Suntem într-o perioadă bună, în ciuda obstacolelor, accidentări, COVID. Ne dorim mai mult

- Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Lucrăm foarte bine la antrenamente, ne bucurăm că avem această serie. Sperăm să ne apropiem mai mult de primul loc.

- Florin Tănase, căpitan FCSB

Suntem destul de omogeni, avem nevoie unul de altul să câștigăm campionatul. Ne înțelegem foarte bine în teren, am legat a 8-a victorie consecutivă și sper să o ținem pe aceeași pantă crescătoare. Avem un antrenor care știe să pună la punct orice detaliu, nu-i scapă nimic și cred că ăsta este un atuu pe care să-l folosim la fiecare meci.

- Andrei Cordea, mijlocaș FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

NOTE GSP Trei vedete au luat nota 5! Performerii și cei mai slabi oameni din Farul - FCSB 0-1

Claudiu Keșeru, despre neconvocarea la națională: „Nu cred că un antrenor trebuie să-și explice decizia”

Florin Tănase, după Farul - FCSB: „Cu Hagi e mereu greu”

Playtech: BOMBĂ! Când se termină pandemia de covid-19. Țările care vor ieși primele din criza sanitară


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă