Miss World a fost arestată după ce i-a smuls coroana lui Miss Sri Lanka la festivitatea de premiere

1 lună in urmă 20


Miss World i-a smuls coroana lui Pushpika De Silva și i-a oferit-o concurentei de pe locul doi, pe motiv că Miss Sri Lanka era divorțată. Premiul i-a fost înapoiat lui Pushpika, după ce organizatorii concursului au spus că informația nu s-a confirmat.


Deţinătoarea titlului Miss World, Caroline Jurie, a fost arestată după ce a rănit-o pe Miss Sri Lanka în momentul în care i-a smuls coroana, conform BBC.


Pushpika de Silva a fost desemnată câştigătoarea concursului „Miss Sri Lanka”, duminică, în cadrul unei ceremonii televizate, iar fosta deţinătoare a avut drept misiune încoronarea acesteia.


Dar Miss World i-a smuls coroana de pe capul lui de Silva, argumentând că aceasta nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.


Pushpika De Silva, câştigătoarea celui mai important concurs de frumuseţe din Sri Lanka, a suferit răni la cap. Ea a declarat ulterior că este separată de soţul său, nu divorţată.


Sunt încă o femeie nedivorţată. O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!

Pushpika De Silva:

Caroline Jurie a fost arestată joi, 8 aprilie, pentru „acuzații de rană” și s-a întocmit dosar penal, a declarat pentru BBC un purtător de cuvânt al poliției.


Miss World a fost eliberată ulterior pe cauțiune și se așteaptă să se prezinte în instanță pe 19 aprilie, potrivit Associated Press.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă