Miss Papua Noua Guinee a pierdut titlul din cauza unui videoclip „indecent” postat pe TikTok

3 zile in urmă 15

Lucy Maino, 25 de ani, care a câștigat concursul de miss din Papua Noua Guinee, țară insulară din vestul Oceanului Pacific, a fost lăsată fără coroană după ce a distribuit un videoclip pe reţelele de socializare în care dansa twerk, a notat The Guardian.

Descalificarea lui Lucy, care este jucătoare de fotbal în naționala statului insular aflat la nord de Australia, a declanșat reacții diverse. Chiar dacă ea a șters videoclipul, acesta a fost descărcat și s-a rostogolit pe rețelele sociale.

Tânăra a fost hărţuită online după ce a postat filmuleţul, iar internauţii i-au reproşat că „nu este potrivit ccea ce face și nu se cade pentru un model să apară în asemenea ipostaze indecente”.

Comitetul de organizare al concursului i-a retras titlul, explicând: „Competiția promovează moștenirea culturală și valorile tradiționale, principiul integrității, cu un accent pe educație”.

„Ce fel de societate condamnă tortura şi uciderea femeilor, dar se supără atunci când o femeie dansează?”, a scris, pe de altă parte, Allan Bird, guvernatorul din East Sepik şi copreşedintele Coaliţiei Parlamentare împotriva Violenţei bazate pe Gen.

Twerkingul, stil de dans apărut în SUA, presupune mişcări lascive din fese pe melodii ritmate. Miscări de twerk sunt executate de toate cântărețele importante ale noului mileniu, de la Shakira, Beyonce ori Rihanna până la Miley Cyrus ori Nicki Minaj

Un alt scandal a fost consemnat la concursul de miss din Sri Lanka. Miss Sri Lanka a ajuns la spital, după ce a fost rănită pe scenă de o fostă câștigătoare. Cea care a agresat-o a fost arestată joi, 8 aprilie,

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă