Mișcările lascive cu care Corina Caciuc l-a cucerit pe Reghecampf. Clip incendiar filmat în Dubai VIDEO

6 zile in urmă 36

Mișcările lascive cu care Corina Caciuc l-a cucerit pe Reghecampf. Jurnaliștii de la Click! au intrat în posesia unui filmuleț în care Corina Caciuc (28 de ani), femeia pentru care divorțează antrenorul Universității Craiova, efectuează câteva mișcări de dans provocatoare, la o petrecere privată.

Mișcările lascive cu care Corina Caciuc l-a cucerit pe Reghecampf. Clip incendiar filmat în Dubai

Conform sursei citate, materialul a fost filmat în urmă cu un an și jumătate, undeva în Dubai, locul în care Corina Caciuc a reușit să intre în grațiile lui Reghecampf. După cum se poate vedea, amanta cu care Reghecampf așteaptă acum al treilea său copil nu s-a sfiit să-și arate calitățile de dansatoare, pe ritmuri antrenante și cu unduiri lascive ale trupului! Corina Caciuc ar fi încins atmosfera petrecerilor private din Dubai, fiind amfitrioana care începea cu dansuri lascive fiecare party. Finalul dansurilor ar fi fost interzis minorilor! Filmulețul incendiar este datat în urmă cu un an și jumătate.

Corina Caciuc, noua iubită a lui Reghe, surprinsă sărutându-se pasional cu un alt bărbat celebru din România. Ce promisiuni i-a făcut: „Filmuleţul ăsta se va înregistra” VIDEO

După o căsnicie de 15 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan! La scurt timp, au apărut și primele poze cu antrenorul Universității Craiova alături de Corina Caciuc, femeia care ar fi însărcinată în patru luni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă