Mișcări importante de trupe la Chindia Târgoviște! Emil Săndoi: ”Trebuie să mai facem câteva transferuri repede”

1 lună in urmă 43

  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:45, Digi Sport 1

După ce s-a despărțit de Pițian, Dumitrașcu și Rață, Chindia a renunțat și la portarul Marian Aioani, care va merge la Farul. Cătălin Căbuz, goalkeeper-ul constănțenilor, va face mutarea în sens invers, iar în tranzacție ar putea să intre și Marco Dulca, Paul Iacob și Tiberiu Căpușă, ale căror împrumuturi la Târgoviște ar urma să fie prelungite.

Mișcări importante de trupe la Chindia Târgoviște! Emil Săndoi cere întăriri: ”Trebuie să mai facem câteva mutări repede”

"Trebuie să ne pregătim foarte bine în această perioadă și să facem câteva mutări cât mai repede, pentru ca jucătorii să aibă timp să se integreze în lot. Sunt conștient că va fi foarte greu, dar îmi doresc să rămânem echipa care în sezonul anterior și-a depășit condiția și a avut constanță în evoluții.

Am pierdut doi jucători care au crescut în ultima perioadă la Târgoviște, sub îndrumarea noastră. A fost alegerea lor. Sper să menținem fotbaliștii care au evoluat mai mult în stagiunea trecută. Ar fi un pas înainte, am reuși să gestionăm altfel situația. Urmează un campionat foarte greu, a promovat Rapidul, Craiova are două echipe în Liga I.

Ne vom antrena acasă în primele două săptămâni. Încercăm să aducem cât mai repede câțiva jucători. Apoi va urma un stagiu de pregătire în zona Brașovului, unde avem deja perfectate meciuri amicale. După aceea vom intra în cicul săptămânal, de dinaintea începerii campionatului", a declarat Emil Săndoi, pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

În perioada 28 iunie - 9 iulie, Chindia Târgoviște are programat un cantonament la Săcele (jud. Brașov), pe parcursul căruia va susține trei jocuri amicale, cu Viitorul, FCSB și Petrolul. 

Etichete: emil sandoi , antrenor chindia , jucatori chindia , transfer chindia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă