Mișcarea Vesna anunță noi proteste în Rusia împotriva mobilizării, în 24 septembrie

5 zile in urmă 36

Mișcarea Vesna i-a chemat pe ruși să iasă sâmbătă în stradă, 24 septembrie, la noi acțiuni împotriva mobilizării, potrivit meduza.io.

Vesna (Primăvara) a precizat că va anunța orașele în care vor avea loc acțiunile în 23 septembrie, pe canalul său de Telegram, precum și locurile în care se vor aduna oamenii în ziua acțiunii.

În 21 septembrie, în multe orașe din Rusia au avut loc deja proteste împotriva războiului cu Ucraina și a mobilizării anunțate de președintele rus Vladimir Putin. Potrivit OVD-Info, poliția a reținut 1.320 de persoane, cele mai multe la Moscova și Sankt Petersburg. În mai multe secții de poliție din Moscova, persoanele reținute au primit citații la birourile de înregistrare și înrolare militară.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă