Mirko Pigliacelli, certat de Reghecampf: ”Nu a fost ok faţă de Lazar, reacția lui trebuia să fie alta!”

2 luni in urmă 25

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Deocamdată, antrenorul echipei din Bănie nu a ales cine e titular de drept - italianul a trecut pe banca de rezerve după 1-4 cu FCSB, iar David Lazar a jucat apoi în eșecul de acasă cu FC Botoșani.

Însă Pigliacelli nu a digerat ușor faptul că fost numărul doi la acel meci, iar Reghecampf a recunoscut că reacția acestuia a fost una deplasată.

”În momentul în care jucătorii sunt pe bancă, ei fac ceea ce li se cere. Există un program şi pentru jucătorii de pe bancă.

Laurențiu Reghecampf: ”Reacția lui Pigliacelli trebuia să fie alta!”

Da, putem să luăm anumite reacţii pe care le-a avut, că nu a fost ok faţă de Lazar sau faţă de ceilalţi colegi de echipă, dar eu nu văd aşa.

Eu mă uit în ansamblu la imagine, văd ceea ce pregăteşte, ce pregăteşte la antrenament, cum se comportă el în anumite momente.

Nu pot să spun că nu a avut o reacţie care era normală, mă aştept de la un jucător care vrea să joace să aibă o reacţie de supărare, dar i-am explicat foarte clar că totul este în mâna lui, trebuie să se antrenze.

Reacţia lui trebuia să fie alta, să fie alături de echipă, să dea încredere şi în momentul respectiv o să joace", a fost reacția lui Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu UTA de sâmbătă, în direct la Digi Sport 1, de la 21.30.

Etichete: laurentiu reghecampf , david lazar , mirko pigliacelli
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă