Miriuță a găsit vinovatul pentru înfrângerea suferită de CFR

3 luni in urmă 12

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ioan Hora în minutul 75, cu un șut sec cu interiorul, care l-a prins pe contre-pied pe Cristi Bălgrădean, portarul având o reacție greoaie. Faza în mare viteză fusese inițiată de Buhăcianu, introdus de Laszlo Balint la pauză. 

Vasile Miriuță: "Țin la Pufi, mi-e drag, dar e golul lui"

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, a comentat golul încasat de Cristi Bălgrădean, fost portar la FCSB. 

"Ţin la Pufi, mi-e drag, l-am antrenat, dar, din păcate, e golul lui", a declarat Vasile Miriuță, potrivit Look Sport. 

Din echipa lui Dan Petrescu a lipsit în meciul cu UTA brazilianul Vinicius, omul numărul din blocul defensiv al campioanei. Miriuță a explicat cum s-a impus UTA și de ce au avut clujenii o partitură previzibilă. 

Vasile Miriuță: "Un joc previzibil al CFR-ului, pase multe în lateral, nu au venit acele centrări pentru Debeljuh"

"În ultimul timp, a fost această incertudine, aceste discuţii care apasă echipa. A fost scandal între ghilimele între conducere şi Petrescu, dar, ca joc, CFR-ul a fost de nerecunoscut. UTA a intrat mai bine în joc, au avut 10-15 minute de presiune. Un joc previzibil al CFR-ului, pase multe în lateral, nu au venit acele centrări pentru Debeljuh.

Putem spune că au lipsit Deac şi Vinicius, dar ai avut Rondon, Păun, Pereira, Chipciu şi nu ţi-ai creat nicio ocazie de gol în repriza a doua. UTA a aşteptat bine, palidă, e normal când joci la CFR sau la FCSB să ai o zvâcnire cum au avut-o", a mai spus Miriuță, pentru sursa citată. 

CFR a pierdut ultimele două meciuri jucate acasă. UTA e neînvinsă în deplasare în acest sezon, având victorii la Dinamo, Botoşani şi Cluj, alături de trei egaluri.

Etichete: cristi balgradean , vasile miriuta , cfr uta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă