Mirela Vaida și soțul ei aniversează astăzi 13 ani de căsnicie. Ce a transmis vedeta pe contul de socializare

6 zile in urmă 25

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii. Cei doi aniversează astăzi 13 ani de când au spus da în fața ofițerului de stare civilă. Vedeta a postat un mesaj și o imagine de la cununia care a avut loc în județul Cluj.

„Fix acum 13 ani, pe vremea asta, mă pregateam de cununie în Dealu’ Gilăului, jud. Cluj! #happy13 #primii13 ani”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii postate pe contul de Facebook.

Invitată la podcastul interpretului de muzică populară Valentin Sanfira, Mirela Vaida a vorbit și despre căsnicia sa.

Vedeta de la Antena Stars este împreună cu Alexandru Vaida de 13 ani, iar soțul ei este o prezență destul de discretă în showbiz.

3000291026238054024367718526774754685154457nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatoarea a recunoscut că odată cu venirea pe lume a copiilor, relația lor de cuplu s-a schimbat. Mirela Vaida nu mai doarme în același pat cu soțul ei, pentru că de multe ori ea ajunge să adoarmă lângă copii, în timp ce le citește o poveste înainte de culcare.

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim.

Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă