Mirela Vaida, dărâmată după atacul de vineri. Ce traume are, e bulversată total

4 săptămâni in urmă 1

Mirela Vaida a trecut printr-una dintre cele mai grele încercări din viața ei, în momentul în care a fost atacată de o femeie în direct. Prezentatoarea s-a trezit cu o piatră aruncată spre ea de o femeie goală, iar acum nu își poate reveni din șoc.

Mirela Vaida nu își poate reveni din șoc, după ce a fost atacată de o femeie în direct

Incidentul șocant a avut loc vineri, iar filmarea în care o femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul de la Acces Direct și a aruncat cu o piatră spre Mirela Vaida a devenit virală.

La câteva zile după cele petreccute, prezentatoarea tv nu își poate reveni din șoc și a decis să apeleze la un psiholog. Momentul din platou a șocat-o, însă vedeta a reușit să își continue emisiunea, deși vizibil traumatizată de cele întâmplate.

Ea a oferit declarații Poliției, care a și identificat-o pe femeie, informând că fusese externată de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia, cu câteva zile înainte.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră.

E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin acest platou. Problema e că femeia aceasta, dacă e bolnavă psihic, este clar că nu va răspunde penal. Dacă această femeie a fost externată de la Obregia săptămâna trecută cu diagnosticul retard mintal, de ce este în libertate?!”, a declarat Mirela Vaida, vizbil afectată.

Prezentatoarea Acces Direct: „De mâine nu mai vreau să fac asta”

În plus, vedeta a mărturisit, imediat după incident, că a primit mai multe amenințări cu moartea de la Magdalena Șerban, femeia care a împins o tânără la metrou, ucigând-o. Ea se află în închisoare, însă prezentatoarea tv a declarat că se teme pentru viața ei și că va lua lucrurile mai în serios, de această dată.

După ce subiectul a fost mediatizat și discutat chiar în propia emisiune, artista a clacat și a declarat că nu vrea să mai prezinte Acces Direct, dacă acest subiect va fi în continuare dezbătut.

 „Îmi este foarte greu să fiu punctul de referință al unei emisiuni zilnice de două ore! Să retrăiesc în fiecare zi două ore coșmarul ăsta! E un loc în care eu mi-am văzut moartea cu ochii! E mult! Vreau să merg acasă, la copiii mei! Pot să fiu aici să prezint alte cazuri, așa scrie în contractul meu cu Antena 1. De mâine nu mai pot să mai fac asta! Faceți fără mine!”, a spus ea.

The post Mirela Vaida, dărâmată după atacul de vineri. Ce traume are, e bulversată total appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă