Mirela Retegan, depistată cu Covid-19 pentru a doua oară, deși e vaccinată cu 2 doze. Ce simptome are fondatoarea ”Gaşca Zurli”

3 săptămâni in urmă 28

Anunț incredibil despre Mirela Retegan, fondatoarea fenomului Gașca Zurli. Vedeta a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, deși s-a vaccinat cu ambele doze anti-COVID. Care este starea ei actuală de sănătate.

Mirela Retegan a fost infectată cu virusul COVID

„Mama” celebrei Gașca Zurli a fost infectată cu COVID. Mirela Retegan a fost diagnosticată pozitiv cu virusul Sars-COv-2 pentru a doua oară, deși vedeta a fost vaccinată împotriva coronavirusului cu scheam completă.

Mirela Retegan a povestit, în direct la Antena 3, cum a contactat virusul și cum se simte acum. Femeia a mărturisit că a făcut o formă ușoară a bolii și s-a tratat la domiciliu, acolo unde a stat în izolare timp de 14 zile, conform protocolului din pandemie.

Ca simptome, vedeta a mărturisit că timp de două zile i-a curs nasul, dar nu a avut probleme de sănătate. Mai mult de atât, fondatoarea Gașca Zurli a tratat cu optimism infectarea cu COVID, considerând cele două săptămâni de izolare ca fiind „o vacanță socială”.

„Am contactat a doua oară COVID deşi sunt vaccinată, dar din fericire o formă foarte, foarte ușoară. Eu zic să sunt în vacanță socială, într-un concediu social, pentru că înafară de două zile în care mi-a curs nasul, din fericire pentru mine, uitându-mă la ce se întâmplă cu alți oameni, sunt foarte bine.

Prima oara s-a întâmplat anul trecut în perioada Crăciunului. Pe urmă m-am vaccinat în primăvară şi urma să fac acum a treia doză.

Mă așteptam să se întâmple asta pentru că eu circul destul de mult şi eu sunt destul de expusă, dar am avut mare încredere că lucrurile vor fi ținute sub control, ceea ce s-a şi întâmplat.”, a declarat Mirela Retegan la Antena 3, prin intervenție telefonică.

Mirela Retegan s-a vaccinat anti-COVID în primăvara lui 2021

Aceasta nu este prima dată când Mirela Retegan a făcut COVID. În preajma sărbătorilor de iarnă din 2020, fondatoarea Gașca Zurli s-a testat anti-COVID, rezultatul fiind pozitiv. În primăvara acestui an s-a vaccinat, urmând să facă doza a treia în perioada următoare.

„Ne-a dat Doamne, Doamne două săptămâni în care să mă concentrez pe campania cu ghetuțe, să mă organizez de acasă cu lucruri pentru care nu aveam timp. O să ies, deja luni e gata.

A fost foarte drăguț, pentru că știam că am intrat în contact cu o persoană infectată şi în drum spre casă m-am oprit la un centru ca sa fac un test rapid. Acolo am rugat să îmi facă un PCR. Mi-a ieșit negativ testul rapid şi cred că s-a întâmplat ceva, până dimineață în emailul meu a apărut testul pozitiv la PCR şi am rămas izolată 14 zile aşa cum prevede legea.

Dar am făcut testarea pentru că nu îmi puteam permite să expun alți oameni. Noi avem evenimente. M-am oprit din tot. Am oprit filmările pe care le avem. E mai bine pentru toată lumea”, a concluzionat Mirela Retegan pentru sursa citată.

The post Mirela Retegan, depistată cu Covid-19 pentru a doua oară, deși e vaccinată cu 2 doze. Ce simptome are fondatoarea ”Gaşca Zurli” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă