Mirel Rădoi, taxat după ce și-a anunțat plecarea de la naționala României. „E vorba despre orgoliu!” Greșeala uriașă a selecționerului | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 săptămână in urmă 16

Marius Mitran, colaboratorul ProSport LIVE, l-a taxat pe Mirel Rădoi după ce a decis să plece de la echipa națională a României.

Imediat după victoria obținută de echipa națională a României cu Armenia, scor 1-0, Mirel Rădoi a anunțat că aventura sa pe banca „tricolorilor” se va încheia după cele două meciuri din luna noiembrie a selecționatei.

Marius Mitran a vorbit despre decizia luată de Mirel Rădoi de a renunța la echipa națională și este de părere că decizia acestuia are legătură cu faptul că oamenii nu i-au dat încredere în trecut.

Mirel Rădoi, taxat după ce și-a anunțat plecarea de la naționala României

Totodată, Mirel Rădoi a fost aspru criticat și pentru momentul în care l-a chemat pe Andrei Ivan în fața jurnaliștilor pentru a da explicații în legătură cu momentul în care Muller a înscris golul de 2-1 pentru Germania.

„Și veselia conferinței de presă… Ar fi chiar o greșeală. Este vorba despre orgoliu, de o greșită înțelegere a menirii noastre pe pământ. Ideea e așa: nu ați avut încredere în mine, m-ați criticat când eu știam că nu sunt de vină, v-am dovedit și din momentul ăsta am plecat. Păi, ești același care a refuzat ca jucător să mai vină la echipa națională.

Joaca asta… «În sfârșit aveți ce v-ați dorit»… Prima greșeală e momentul anunțării acestui lucru. Noi nu suntem încă nici la baraj. Pentru că e o echipă bulversată. Eu am văzut reacția federalilor azi, una extraordinară, o echipă federală care vrea să îl împace, să îl readucă. După părerea mea, e o mare greșeală asta.

Dar îți dai seama cum au crezut copiii aceștia de pe teren? Noi am crezut în el și pe noi dacă ne dezamăgește nu se întâmplă nimic nou, ne vedem de viață. S-ar putea ca Rus, Nedelcearu, Ianis, Ivan… acolo a fost altă greșeală. A fost un moment jenant, rușinos. Am simțit o compasiune infinită pentru Ivan. Aproape că i-am șters din memorie greșeala de la gol, pentru că nu poți fi pedepsit așa. N-a făcut nimeni așa ceva”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

The post Mirel Rădoi, taxat după ce și-a anunțat plecarea de la naționala României. „E vorba despre orgoliu!” Greșeala uriașă a selecționerului | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă