Mirel Rădoi și-a scos la vânzare bolidul de lux! Cât te costă să achiziționezi mașina fostului selecționer | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 11

Mirel Rădoi a hotărât să își scoată mașina la vânzare, astfel că doritorii care își permit au acum ocazia să conducă bolidul care i-a aparținut fostului selecționer al României.

Antrenorul Mirel Rădoi a hotărât să renunțe la una dintre mașinile sale de lux, pe care a scos-o la vânzare. Fostul selecționer al echipei naționale a României renunță la unul dintre autovehiculele sale preferate, BMW ALPINA B7.

Înainte de a scoate bolidul la vânzare, Mirel Rădoi a avut grijă să se ocupe de micile probleme tehnice, astfel încât noul proprietar să fie mulțumit cu alegerea sa.

Mirel Rădoi își vinde unul dintre bolizii de lux

Mirel Rădoi a ales să renunțe la unul dintre bolizii săi de lux, pe care l-a scos la vânzare. Mașina BMW ALPINA B7 arată ca nouă, dar fostul selecționer a hotărât că este momentul să se despartă de ea.

Fabricată în 2019, aceasta este deja listată pe unul dintre site-urile de profil, care menționează că modelul este unicat în România!

Bolidul lui Mirel Rădoi beneficiază, printre altele, de exterior negru Saphire, interior individual Merino Alpine cu cusătură contrastantă albastră, scaune încălzite atât în față, cât și în spate, lumină ambientală, plafon tip panoramă, pachet piele extinsă – pe bord, cotiere și pe mânerele ușilor, scaune șofer și pasager cu masaj, scaune spate ajustabile electric, scaune confort cu memorie, control prin gesturi, pachet conexiune extinsă, head up display, încărcare wireless telefon, sonorizare Bowers & Wilkins High End și volan sport Alpina multifuncțional cu comenzi și padele pentru schimbarea vitezelor.

De asemenea, bolidul vine la pachet cu roți de iarnă și roți de vară originale marca Alpina.

Prețul dorit de selecționer în schimbul acestei mașini este unul pe măsură, 114.900 de euro, dar suma este una rezonabilă, dat fiind că bolidul este, practic, unul nou, după ce a fost folosit doar 24.500 de kilometri.

The post Mirel Rădoi și-a scos la vânzare bolidul de lux! Cât te costă să achiziționezi mașina fostului selecționer | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă