Mirel Rădoi, sfătuit să ”nu își mai găsească scuze”! Mesajul unei legende a României înaintea meciului echipei naționale cu Islanda

2 săptămâni in urmă 17

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Partida cu Islanda va putea fi urmărită în această seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și ÎN PREMIERĂ pe Digi Sport 1, de la ora 01:15.

Mirel Rădoi, sfătuit să ”nu își mai găsească scuze”! Mesajul unei legende a României înaintea meciului echipei naționale cu Islanda

Florin Răducioiu a scris pe Facebook un mesaj de încurajare pentru Mirel Rădoi, dar și pentru ”tricolori” înaintea meciului cu Islanda din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Fostul mare fotbalist i-a transmis selecționerului României că este nevoie să își asume responsabilitatea față de echipa națională și să nu își mai găsească scuze după fiecare eșec pentru a avea succes.

Mesajul lui Răducioiu pentru Mirel Rădoi vine după ce, la finalul partidei cu Armenia, câștigate de România cu scorul de 1-0, selecționerul a anunțat că va pleca de pe banca naționalei după meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

În ceea ce-i privește pe jucători, Florin Răducioiu le-a transmis că trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren pentru a obține calificarea la turneul final.

Dragă Mirel Rădoi,

Ziua în care vei fi responsabil și nu vei mai găsi scuze este ziua startului care te va duce către succes. Azi vrem VICTORIE!

Dragi tricolori,

Avem nevoie de 6 puncte și mergem la baraj. Nu va fi ușor, pentru că nimic nu este este ușor și previzibil. Dar de data asta sunteți la mâna voastră. Ultima oară când ne-am calificat la un Mondial am fost în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Hai să fie un semn bun și să ne calificăm iar. Dați tot pe teren și onorați acel tricou pe care îl îmbrăcați! HAI, ROMÂNIA!”, a scris Florin Răducioiu pe pagina oficială de Facebook.

Ce spune Mirel Rădoi despre plecarea de la națională

Într-o conferință de presă susținută înaintea meciului cu Islanda, Mirel Rădoi a vorbit din nou despre situația sa contractuală și a dezvăluit că o decizie finală va fi luată după ultimele două partide din calificări.

"Aşa cum v-am rugat, am ales ca întrebările vizavi de acest lucru să fie puse după aceste două meciuri, pentru că o decizie se va lua după aceste două meciuri. Le mulţumesc (n.r. - jurnaliştilor) pentru întrebările pe care le-au adresat, pentru că au înţeles că nu vreau să discutăm despre această situaţie, pentru că a rămas după întâlnirea pe care am avut-o cu preşedintele şi cu directorul tehnic să luăm o decizie după aceste două meciuri", a afirmat Mirel Rădoi.

Etichete: romania , echipa nationala , islanda , mirel radoi , cm 2022 , florin raducioiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă