Mirel Rădoi, selecționer de la distanță! Cum pregătește echipa națională din izolare și anunțul FRF: „Există posibilitatea să fie pe bancă la meciul cu Macedonia” | FOTO

1 lună in urmă 1

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 înainte de primele trei partide din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 și pregătește prima reprezentativă din izolare.

România va întâlni Macedonia de Nord, joi, 25 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, urmând ca duminică să se dispute meciul cu Germania, tot pe teren propriu, iar miercuri, cel cu Armenia, din deplasare.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cum pregătește Mirel Rădoi echipa națională din izolare

Tricolorii încă speră la o revenire a lui Mirel Rădoi pe banca tehnică încă de la primul meci, cel cu Macedonia. Selecționerul așteaptă să efectueze din nou testul pentru COVID-19.

„Așteptăm de la zi la zi revenirea lui Mirel Rădoi, există posibilitatea ca acesta să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord!”, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Până atunci însă, Mirel Rădoi pregătește echipa de la distanță, prin intermediul videoconferințelor.

Mirel Rădoi este în contact permantent cu Nicolae Dică și ceilalți membri din staff. Aceștia organizează ședința tehnică prin intermediul platformei Zoom și stabilesc programul de antrenament. Ulterior, selecționerul urmărește live antrenamentele echipei naționale printr-o cameră conectată la laptop, iar la final acesta primește înregistrarea integrală pentru a analiza mai bine ședința tehnică desfășurată de către tricolori.

Antrenamentul este condus de către Nicolae Dică și ceilalți membri ai staff-ului, iar jucătorii au discuții individuale cu Mirel Rădoi apoi prin apeluri video.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru debutul în preliminariile CM 2022

Programul primelor meciuri ale României în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională) 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională) 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Sursă foto: FRF.ro

The post Mirel Rădoi, selecționer de la distanță! Cum pregătește echipa națională din izolare și anunțul FRF: „Există posibilitatea să fie pe bancă la meciul cu Macedonia” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă