Mirel Rădoi, ședință cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță! A luat decizia finală în privința viitorului la națională

1 lună in urmă 3

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021, 22:17 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 22:17

Mirel Rădoi (40 de ani) va rămâne selecționerul primei reprezentative a României. Anunțul a fost făcut de Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu.

România a obținut doar 3 puncte din partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, iar șansele de calificare la Campionatul Mondial din 2022 au scăzut dramatic. La cald, după eșecul 2-3 de la Erevan, selecționerul a declarat că ia în calcul să părăsească naționala. Situația a fost lămurită într-o ședință cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, și cu Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice. 

Mirel Rădoi s-a hotărât: rămâne la națională

„Se bucură de suținerea Federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională. Da, rămâne selecţionerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut”, a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport. 

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

Andrei Vochin: „Jucătorii sunt ultimii vinovați”

„Jucătorii sunt ultimii vinovaţi de ce se întâmplă. Ei trebuie aduşi în starea de meci de care e nevoie. Deranjant pentru mine sau dezamăgitor e că în fiecare meci cel mai bun jucător a fost Niţă. El e constant. Mă uit pe cifre, le consult şi le las acolo. 

Cu Macedonia de Nord a fost acea cădere, care s-a repetat şi cu Armenia, şi cu Irlanda de Nord, şi cu Norvegia, şi cu Daum. Au tot fost lucrurile astea şi întrebarea e: e o problemă fizică? Mentală?”, a fost analiza făcută de Andrei Vochin. 

Andrei Vochin

Andrei Vochin

La modul general, ce mi-a sărit în ochi după meciul cu Macedonia de Nord a fost că numărul ocaziilor de gol au fost mai mari în dreptul adversarilor, deşi am câştigat acel meci. Acel indice, la următoarele meciuri, a fost dublu, nu doar că a fost mai mare, în favoarea adversarilor. Cu Germania e de înţeles, dar cu Armenia e deranjant, că ajungi să ai jumătate din ocaziile adversarilor.
- Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu

VIDEO Gică Hagi, mesaj clar pentru șefii FRF: „Să fim cinstiți! Avem jucători, câte doi pe post, care pot fi chemați la echipa mare”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Un fost antrenor străin din Liga 1, propus în locul lui Rădoi la națională: „Trebuie cineva educat, nu cu licența PRO de la Rădulescu!”

Joaquin Caparros, la un pas de naționala României: „Mi-a zis «Dacă vine, o să vedeţi o schimbare incredibilă»”

Playtech: Țara care a OPRIT de urgență toate vaccinările cu AstraZeneca. Se fac investigații amănunțite după ce li s-a întâmplat mai multor oameni


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă