Mirel Rădoi s-a „lepădat” de COVID-19! Selecționerul a rezistat doar câteva secunde fără mască, în meciul cu Macedonia de Nord | FOTO

3 săptămâni in urmă 2

Mirel Rădoi nu a rezistat decât câteva secunde fără masca de protecție, deși abia a revenit din carantină. Selecționerul și-a făcut surprinzător apariția la Arena Națională pentru prima partidă din preliminariile din Campionatul Mondial 2022, cu Macedonia de Nord.

România a debutat în preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022, din Qatar, unde speră să ajungă pentru prima dată după 24 de ani de absență. Mirel Rădoi le-a făcut tricolorilor o mare surpriză și a apărut la stadion, deși cu doar câteva ore în urmă nu știa dacă a scăpat sau nu de infecția cu coronavirus.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mirel Rădoi s-a „lepădat” de COVID-19! Selecționerul a rezistat doar câteva secunde fără mască, la meciul cu Macedonia de Nord 

Mirel Rădoi a surprins prin formula de start pentru meciul cu Macedonia de Nord. Nu mai puțin de opt foști sau actuali jucători ai FCSB au fost în primul 11 ales de selecționer.

Cum sunteți? Eu nu aveam cum să ratez victoria asta. Rămân cu masca, chiar dacă…”, au fost primele cuvinte ale lui Mirel Rădoi, la sosirea la Arena Națională. Selecționerul a fost aplaudat de toți jucătorii, dar nu și-a dat jos masca.

Rădoi nu a putut, totuși, să se țină de cuvânt decât pentru câteva minute. Imediat după startul meciului și-a dat jos masca de protecție și a intrat în ritmul jocului.

Iată echipele de start:

ROMÂNIA: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu – Man, Fl. Tănase, Coman – Keșeru
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev, Nestorovski
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

The post Mirel Rădoi s-a „lepădat” de COVID-19! Selecționerul a rezistat doar câteva secunde fără mască, în meciul cu Macedonia de Nord | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă