Mirel Rădoi s-a împăcat cu Mihai Stoica și anunță: „I-am dat telefon, nu mă mai cred superior!”

1 month ago 36

Mirel Rădoi s-a împăcat cu Mihai Stoica! Selecționerul României a recunoscut că a discutat telefonic cu oficialul de la FCSB, după polemică iscată în jurul accidentărilor suferite de Dennis Man și Florin Tănase.

Golgheterii Ligii 1 au fost titulari în disputa dintre Irlanda de Nord şi România, scor 1-1. La cinci zile distanţă au fost trimişi pe teren de Toni Petrea în victoria obţinută de FCSB pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, iar Rădoi a anunțat că roș-albaștrii „pregătesc ceva”, după ce Man și Tănase au ieșit accidentați.

Mihai Stoica i-a răspuns lui Mirel Rădoi pe Facebook, l-a catalogat „superior”, însă cei doi au pus punct divergențelor.

Mirel Rădoi a făcut pace cu Mihai Stoica: „Nu mă mai cred superior!”

„Aveam o informație, chiar am discutat înainte să ajung la interviu cu MM lucrul acesta, am spus ca era informația de acolo, l-am rugat să o verifice și el, pentru că urma să apară în ziar. Nu am văzut mesajul, însă am discutat cu el. I-am dat telefon, nu mă mai cred superior. Eu am o relație bună cu el, suntem prieteni, dar asta nu ne împiedică, dacă el are o părere, să o spună, chiar și pe Facebook, nu neapărat mie. L-am rugat să verifice, cum la fel și noi, încercăm să verificăm dacă informațiile au fost corecte”, a spus Mirel Rădoi, conform Pro TV.

„Am înţeles că FCSB pregăteşte ceva şi vreau să le tai din faşă iniţiativa. Accidentarea celor doi nu este din cauza Federaţiei. Noi avem rapoarte, sunt scrise, pot să le vadă. Am înţeles că de mâine încolo se pregătea, din partea clubului, să facă asta. Eu cred că ei (n.n. FCSB) şi-au făcut pregătirea ca jucătorii să joace din trei în trei zile”, a fost declarația dată de Mirel Rădoi, care l-a înfuriat pe Mihai Stoica.

The post Mirel Rădoi s-a împăcat cu Mihai Stoica și anunță: „I-am dat telefon, nu mă mai cred superior!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools