Mirel Rădoi NU pleacă de la naționala României. Spre supărarea altora, am aflat de ce rămâne

1 săptămână in urmă 3

Mirel Rădoi a luat decizia finală în ce privește postul de selecționer al echipei naționale. În mijlocul campaniei pentru ”Mondialul” din Qatar, el a decis.

Mirel Rădoi NU pleacă de la naționala României

După meciul cu selecționata Armeniei, s-a cerut demisia lui Mirel Rădoi. S-au lansat diverse ipoteze pe rețelele de socializare și răspândite de oamenii din exteriorul fotbalului românesc, dar nu și de către membrii Federației Române de Fotbal. Astfel că Mirel Rădoi nu pleacă de la echipa națională a României, anunță playsport.ro. Surse din anturajul său au povestit pentru sursa menționată că Mirel Rădoi s-a gândit bine la viitorul lui, imediat după meci, și nu o să renunțe la postul pe care îl ocupă. De ce? În primul rând pentru că nu este un om laș, fiind decis să meargă mai departe cu obiectiul lui. Mirel Rădoi nu vrea să renunțe, el crede în jucători în continuare, deși a părut ”abandonat” de ei, îndeosebi în meciul din Armenia.

Motivele pentru care Mirel Rădoi nu pleacă de la echipa națională

Apoi, Mirel Rădoi are și susținerea Federației Române de Fotbal. Astfel că Președintele Răzvan Burleanu și-a asumat un risc conștient atunci când l-a instalat pe Mirel Rădoi, mizând exact pe ceea ce l-a trădat pe Mirel în ultimele partide, și anume, comunicarea. Apoi, un alt motiv pentru care Mirel Rădoi nu renunță la echipa națională este și pentru faptul că urmează Jocurile Olimpice de la Tokyo! Prin urmare, Mirel Rădoi nu ar abandona visul de a antrena echipa națională la o ediție a Jocurilor Olimpice. De menționat este că aceasta este prima prezență a României după 57 de ani de pauză. Ultima dată, în 1964, se întâmpla tot în Japonia, iar România s-a oprit sferturile de finală, la Yokohama, după 0-2 cu Ungaria. Astfel că Mirel Rădoi va merge la Tokyo cu gândul la o medalie.

Amintim că pe data de pe 31 martie 2021, naționala care odinioară strălucea la turneele finale de EURO sau Mondial, a atins un minimum istoric, fiind mult mai slabă decât selecționata din Armenia, prin urmare România a pierdut la Erevan, cu 2-3, adăugând un plus de amar asupra unei țări deja întristate. Aparent, jocul s-a rupt pentru România din minutul 77, când Pușcaș a fost eliminat. Menținăm că Romania se află pe locul 4 în clasament, cu 3 puncte obținute după primele trei meciuri, iar Armenia este lider.

Mirel Matei Rădoi s-a născut la data de 22 martie 1981, Drobeta-Turnu Severin. El este un fost jucător român de fotbal care și-a petrecut majoritatea carierei la FC Steaua București. El este antrenorul principal al echipei naționale de fotbal a României.

The post Mirel Rădoi NU pleacă de la naționala României. Spre supărarea altora, am aflat de ce rămâne appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă