Mirel Rădoi, lăudat înaintea meciului României cu Islanda: „E mai sigur pe el decât jucătorii!” De ce e presiune uriașă la națională

3 săptămâni in urmă 17

Mirel Rădoi culege tot mai multe laude în ultima perioadă, iar Marius Mitran știe de ce selecționerul este „sigur pe el” înaintea meciului decisiv cu Islanda.

Invitat la ProSport Live, Mitran a urmărit cu atenție conferința de presă a lui Rădoi și știe diferența între selecționer și jucătorii aflați în lot pentru ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.

Germania, liderul grupei, cu 21 de puncte, şi-a asigurat calificarea la CM 2022. Pe locul secund se află România, cu 13 puncte, Macedonia de Nord e a treia, cu 12 puncte, Armenia e a patra, cu 12 puncte, Islanda se află pe cinci, cu 8 puncte, iar Liechtenstein e ultima, cu un punct.

Marius Mitran, laude pentru Mirel Rădoi: „E sigur pe el!”

Marius Mitran este sigur că Mirel Rădoi nu are „inhibiții” înaintea unui meci atât de important, așa cum este cel cu Islanda. În schimb, jurnalistul crede că jucătorii sunt sub presiune, din moment ce România n-a mai ajuns din 1998 la un Campionat Mondial.

„Rădoi nu are inhibiții. El și discută, e foarte deschis, spune în conferința de presă că e mai bătrân și mai sărac, are umor. Umorul ăsta arată că e mai sigur pe el, mai flegmatic, decât ce e în sufletul jucătorilor. Niciunul dintre ei nu a mai tras pentru o calificare la un Campionat Mondial cu o miză așa de mare. Să nu uităm, sunt 24 de ani”, a fost observația făcută de Marius Mitran, la ProSport Live.

Duelul dintre România și Islanda se va disputa joi, de la ora 21:45, Live Video Online pe prosport.ro.

The post Mirel Rădoi, lăudat înaintea meciului României cu Islanda: „E mai sigur pe el decât jucătorii!” De ce e presiune uriașă la națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă