Mirel Rădoi, la un pas să intre pe teren în meciul România – Germania: „Nu se poate așa ceva!” Ce n-ai văzut la TV în partida anului de pe Arena Națională | SPECIAL

2 luni in urmă 8

Mirel Rădoi a trăit la intensitate maximă meciul cu Germania, pierdut de România pe Arena Națională, scor 0-1. ProSport a fost cu ochii pe selecționerul echipei noastre și a urmărit partida de duminică seara dintr-o altă perspectivă.

Selecționerul României s-a agitat în permanență, n-a stat deloc pe bancă, așa cum a făcut Joachim Low, iar în minutul 41 a fost la un pas să intre pe teren, după ce jucătorii noștri au acordat cu ușurință o lovitură liberă oaspeților. De cealaltă parte, Joachim Low a urmărit primul sfert de oră din spatele băncii de rezerve, iar apoi a fost foarte calm, chiar și la ratările jucătorilor noștri.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mirel Rădoi, către staff-ul tehnic: „Nu se poate așa ceva!”

Mirel Rădoi s-a agitat în permanență, a dat mereu indicații jucătorilor, însă s-a și consultat mereu cu cei de pe bancă, mai ales după ocaziile mari ratate de nemți.

În minutul 41, selecționerul României a fost la un pas să intre pe teren, fiind atenționat de către arbitrul de rezervă să se oprească. Mirel Rădoi a fost furios după ce nemții au obținut o lovitură liberă periculoasă lateral dreapta.

„Nu se poate așa ceva”, a fost auzit Rădoi, care a rămas doar în costum în repriza secundă, renunțând la geaca pe care a purtat-o în prima parte a meciului.

La pauză, selecționerul a mutat imediat și l-a schimbat pe Mario Camora, asta deși nici prestația lui Ovidiu Popescu n-a fost pe placul lui Mirel Rădoi, cei doi discutând de mai multe ori în timpul partidei.

Mirel Rădoi, schimb de replici Matthias Ginter! De ce i-a cerut scuze fundașul Germaniei

În minutul 75, Mirel Rădoi a surprins din nou, după ce a avut un schimb de replici cu Matthias Ginter, unul dintre preferații lui Joachim Low, în ultimii ani.

Selecționerul nostru a fost deranjat de faptul că nemții n-au trimis balonul în afara terenului, după ce Andrei Burcă a fost lovit în plin figură de Leroy Sane, care a trimis puternic în zidul nostru, dintr-o lovitură liberă.

Jucătorul campioanei CFR Cluj s-a resimțit, faza a continuat, iar la finalul ei Ginter și Rădoi au discutat de la distanță, iar fundașul Borussiei Monchengladbach i-a cerut scuze fostului internațional român.

Mirel Rădoi, „cursă” după Joachim Low la finalul meciului

Imediat după fluierul final, Mirel Rădoi a mers direct spre Joachim Low pentru a-l saluta, după modelul marilor tehnicieni din Premier League sau Serie A.

Doar că germanul l-a surprins pe Rădoi. Low a uitat de antrenorul nostru și a mers să-și felicite jucătorii, semn că experimentatul antrenor a tremurat puțin, pe finalul partidei de pe Arena Națională.

Mirel Rădoi a mers printre jucătorii germani și și-a făcut datoria cu întârziere, diferența dintre cei doi selecționeri fiind de 21 de ani.

Dacă selecționerul nostru este abia la începutul carierei de antrenor, Joachim Low a ajuns la vârsta de 61 de ani și a câștigat Campionatul Mondial (2014), bifând și o finală de Campionat European (2008)

The post Mirel Rădoi, la un pas să intre pe teren în meciul România – Germania: „Nu se poate așa ceva!” Ce n-ai văzut la TV în partida anului de pe Arena Națională | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă