Mirel Rădoi, imagini inedite de la ședința de pregătire a „tricolorilor”, înaintea debutului în preliminariile CM 2022 | FOTO

3 săptămâni in urmă 1

Mirel Rădoi nu se va putea afla pe banca României la debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, din cauza faptului că a contractat noul coronavirus. Astfel că Federația Română de Fotbal a postat mai multe fotografii inedite de la ședința de pregătire online susținută de selecționer în fața „tricolorilor”.

România va debuta joi, 25 martie, în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei Macedoniei de Nord. Meciul se va juca la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. „Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mirel Rădoi, imagini inedite de la ședința de pregătire a „tricolorilor”

FRF a postat mai multe fotografii din timpul ședinței de pregătire susținută de Mirel Rădoi în fața jucătorilor naționalei României. DIn cauza faptului că slecționerul a contractat noul coronavirus, discuția purtată cu „tricolori” a avut loc prin intermediul unei conferințe video.

În imagine, selecționerul Mirel Rădoi

Anghel Iordănescu pune presiune pe Mirel Rădoi

Fostul selecționer nu concepe altceva decât o victorie a României în fața naționalei Macedoniei de Nord. Ba mai mult, Iordănescu este de părere că „tricolorii” pot învinge Germania și să se califice la Campionatul Mondial din 2022.

„«Tricolorii» ar trebui să ne aducă bucurie acum. Sper ca victoria cu Macedonia de Nord să ne aducă încrederea că putem bate și Germania. Lui Mirel Rădoi îi urez în mod special să ducă echipa la Mondial. Așteptăm această performanță și sunt convins că de această dată putem obține calificarea.

Sigur că nu poți antrena de pe laptop, dar sunt convins că Rădoi poate să urmărească antrenamentele și să dea staff-ului tehnic indicațiile care se cuvin pentru un meci, pentru un antrenament, și să corecteze greșelile în cel mai scurt timp. E adevărat că va fi o situație specială, e adevărat că o echipă, când este lipsită de antrenor, poate să nu reacționeze la fel cum ar face-o daca ar avea antrenor principal pe bancă, lângă ea.

Cred că trebuie să gândim altfel, să ne gândim că echipa decide rezultatul. O prestație individuală poate să ne bucure, să contribuie la succesul echipei, dar mai importantă e forța grupului și de data aceasta selecționerul are un grup bun și are de unde sa facă selecția”, a declarat Anghel Iordănescu, la PRO X.

Sursa foto: FRF

The post Mirel Rădoi, imagini inedite de la ședința de pregătire a „tricolorilor”, înaintea debutului în preliminariile CM 2022 | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă