Mirel Rădoi, făcut praf de fanii echipei naționale a României. „Suferă de demență!” / „Cum să joace Coman? Îi face jocurile lui Becali!” | FOTO

3 săptămâni in urmă 2

Mirel Rădoi a fost făcut praf de fanii echipei naționale a României după ce a anunțat primul „11” pentru meciul cu Macedonia de Nord.

Suporterii primei reprezentative s-au declarat șocați de faptul că Mirel Rădoi a decis să-i titularizeze pe Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Florin Tănase, iar pe banca de rezerve au fost ținuți jucători precum Valentin Mihăilă, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu și Alexandru Maxim.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mirel Rădoi, făcut praf de fanii echipei naționale a României pentru primul „11” ales

„Hagi, Cicâldău, Mihăilă, Pușcaș… și cică vrem la Mondial, nu?” „Balerina Tănase o să simuleze până va fi eliminat”. „Cred că a pus Rădoi toți banii câștigați pe Macedonia și chiar vrea să piardă” „Ovidiu Popescu? Nu știu ce să zic, dar totuși trebuie să ne bucurăm că a renunțat la Deac și Alibec! Hai România!” „Stau și mă întreb uimit, ce caută titular și cine îl susține pe Chiricheș atât de mult?” „Popescu îl locul lui Mogoș? Coman în locul lui Mihăulă? Keșeru, unde e Pușcaș? Rădoi n-are COVID, are demență” „Tănase și Coman sunt titulari, iar Mihăilă și Hagi rezerve. Pe Mitriță nu-l convoci. Asta înseamnă staff invalid și cu COVID” „Mersi că ați afișat primul 11 ca să știu să nu mă uit. Rădoi de doi bani la fel ca ceilalți care au fost până acum. Bancu și Coman nu au ce căuta nici măcar pe banca de rezervă, dar în primul 11” „Noi îl băgăm pe Coman care a uitat complet fotbalul, dar e titular doar că e de la nașu” „După acest „11” îmi dau seama că Becali o să scape în curând de Tănase și Coman. Asta e singura portiță ca ei să fie văzuți” „Mamă, Rădoi a înnebunit. Poți să ții cu orice echipă, dar nu merită Florinel Coman în locul lui Mihăilă, sper să mă înșel” „Vă mai mirați de ce nu au mai vrut să vină la națională Chivu și Radu Ștefan” „Cum frate să joci cu Coman, care de câteva luni e varză” „Astăzi sunt șanse să piardă FCSB cu Macedonia de Nord” „Cum să joci cu Coman când el nu joacă nimic în campionat și să-l lași pe Mihăilă pe bancă? Dar mă bucur că nu începem cu Mogoș în dreapta” „Coman? A uitat ce e ăla gol… Probabil a văzut că are viteză fără permis și a zis să îl încurajeze” „Coman și Tănase la națională? A ajuns și la națională să dea oierul indicații finului Mirel. Ne merităm soarta! Ianis și Mihăulă sunt 10 clase peste Coman și Tănase. Aia e, ne bat și descuții ăștia”. „Ce jucăm? Un 4-1-2-3? În afară de Marin nu este nici un mijlocaș care să facă și apărarea… Tănase e mort după 2 sprinturi, iar de Stanciu aveam nevoie pentru faza de atac” „Sper să pierdem! Relația dintre naș și fin… Cum să îți bagi steliștii toți în teren, pe bune? Maxim e titular la turci, goluri și pase… Mihăilă la fel, cum să joci cu Keșeru titular când el dă goluri într-un campionat în care Ludogorets joacă singură. Restul sunt de liga a 2-a de la noi”. „Eu sunt de părere că fundașii laterali ne vor îngropa, slăbuți amândoi, părerea mea” „Clanul Becali. Mihăilă care e cel mai în formă e rezervă și joacă Coman în locul lui? Mitriță nu e nici convocat, dar Coman nu joacă nimic și îl bagi și titular la națională. Știți ce vreau? Să pierdem pentru neprofesionalismul arătat de Rădoi. Jucăm cu Tănase, Coman, Man… câtă nesimțire.” „Cum să joci cu Florinel Coman în fața lui Mihăilă? Rădoi cred că îi face jocurile lui Becali, cineștie ce comision are și el în cazul unui transfer”

Echipele de start:

România: Niță – Popescu, Burcă, Chiricheș-cpt., Bancu – Marin, Stanciu – Man, Tănase, Coman – Keșeru

Rezerve: Lazar, Radu –  Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardi, Alioski – Pandev, Elmas, Nestorovski

Rezerve: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski

The post Mirel Rădoi, făcut praf de fanii echipei naționale a României. „Suferă de demență!” / „Cum să joace Coman? Îi face jocurile lui Becali!” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă