Mirel Rădoi, despre primul 11: ”Am două semne de întrebare, doar să nu aplic planul C!” Ce spune despre amânarea meciului

1 lună in urmă 28

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Mai mult, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu s-au antrenat separat la hotel deoarece au intrat în contact cu jucătorul lui Rangers.

Însă selecționerul rămâne optimist, mai ales că ”tricolorii” pot scăpa de o rivală dacă bat la Skopje, după succesele cu Islanda și Liechtenstein.

”Aceste victorii au arătat că suntem mai uniți, important e de aici încolo, ceea ce facem de acum înainte.

Am căutat când am avut ultima oară 3 victorii la rând în meciuri oficiale. A trecut ceva timp.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Dacă batem, putem avea speranțe la locul 2, după Islanda, eliminăm o altă echipă și ar rămâne o bătălie în trei, între România, Germania și Armenia”, a spus Rădoi înaintea meciului.

Mirel Rădoi: ”Am în minte titularii”

El are deja conturat primul 11, dar nu știe ce se va întâmpla dacă vor mai apărea și alte cazuri.

”Nu ne-a anunțat nimeni dacă meciul e în pericol să nu se dispute, noi am venit, ne facem antrenamentul, așteptăm decizia celor care dau verdicte în aceste situații, aceste lucruri mă depășesc, eu doar îmi fac treaba să pregătesc băieții.

Am în minte titularii, cu două semne de întrebare. Avem planul B și planul C, post pe post, să sperăm că nu va fi nevoie de planul C, nu voi mai avea multe soluții pe bancă”, a precizat selecționerul.   

Mirel Rădoi a aflat la Skopje de revenirea lui Constantin Budescu la FCSB și îl așteaptă și la echipa națională.

”Nu doar pe Budescu, pe toți care sunt pe listă. Dacă va reuși să joace și o va face foarte bine va fi chemat la echipa națională”, a fost reacția lui Mirel Rădoi.

Etichete: ianis hagi , mirel radoi , mirel radoi romania , macedonia de nord - românia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă