Mirel Rădoi, desființat de Bogdan Stelea și Anghel Iordănescu. „Păi, ce facem? Sunt foarte multe greșeli!!” Selecționerul e comparat cu Daum

1 lună in urmă 7

Mirel Rădoi a fost desființat de Bogdan Stelea și Anghel Iordănescu după ce echipa națională a României a debutat în preliminariile CM 2022.

Bogdan Stelea s-a declarat dezamăgit de declarațiile făcute de selecționerul echipei naționale a României la adresa jucătorilor U21 care puteau fi convocați la prima reprezentativă. De partea cealaltă, Anghel Iordănescu este de părere că Mirel Rădoi ar trebui să învețe ceva după victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mirel Rădoi, desființat de Bogdan Stelea și Anghel Iordănescu

„A spus ceva ce m-a frapat, că dacă n-ar fi fost Euro, ar fi luat mai mulți jucători la echipa mare! Păi, ce facem? De-aia nu mai pot eu de Euro! Dacă ai nevoie de jucătorii ăia, trebuie să-i iei, nu să-i lași la U21! Nu știm ce trebuie să facem, ce priorități avem”, a spus Bogdan Stelea la Digi Sport.

Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Rădoi acest joc. Faptul că a spus că a mai trecut prin aşa ceva nu scuză cu nimic. El trebuia să aibă soluţii şi reacţie. Ca spectator, jocul a fost unul frumos, dar dacă te uiţi cu ochiul antrenorului, îţi dai seama că sunt foarte multe greşeli care trebuie corectate. Mă refer la jocul defensiv. Macedonia a avut ocazii şi la 0-0, şi la 1-0, şi la 2-0. Echipa noastră naţională a primit gol aproape în fiecare meci”, l-a atacat Anghel Iordănescu pe Mirel Rădoi înaintea meciului cu Germania.

Anghel Iordănescu îl compară pe Mirel Rădoi cu Christoph Daum

„Să faci nişte schimbări şi să nu pui o capsă în faţa fundaşilor centrali, să nu ai o siguranţă defensivă?! (…) Până şi Răzvan Marin pleca şi nu-l mai interesa ce se întâmplă în spatele lui”, a mai spus Anghel Iordănescu pentru sursa citată mai sus.

The post Mirel Rădoi, desființat de Bogdan Stelea și Anghel Iordănescu. „Păi, ce facem? Sunt foarte multe greșeli!!” Selecționerul e comparat cu Daum appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă