Mirel Rădoi, bulversat după ce a aflat că și Ianis Hagi are COVID-19: „Ne putem clătina!”

1 lună in urmă 14

Mirel Rădoi primește lovitură după lovitură ca selecționer al României, iar selecționerul admite că echipa ar putea să resimtă din plin absența lui Ianis Hagi.

Tehnicianul a rămas cu doar 17 jucători înaintea partidei cu Macedonia de Nord și speră să se poată baza pe Nedelcu, Marin și Cicâldău. „Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei. Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, a scris site-ul FRF.

Duminică seară, România a trecut de Liechtenstein, scor 2-0 (2-0), în cea de-a cincea etapă din Grupa J, iar miercuri, de la ora 21:45, ne așteaptă un meci capital în Macedonia de Nord.

Reacția lui Mirel Rădoi după ce Ianis Hagi s-a infectat cu COVID-19: „Ne putem clătina!”

La începutul acțiunii din această lună, Mirel Rădoi se baza pe 26 de fotbaliști, iar acum va mai avea doar 17 jucători pentru partida de la Skopje, în cel mai bun caz.

„Am început această acțiune cu 26 de jucători și în seara asta suntem 17 la antrenament, dar, așa cum am spus, jucătorii pe care îi chemăm nu sunt doar să completăm lotul de jucători, ci ne bazăm pe ei. Nu știm de unde a apărut această problemă la ambii jucători (n.n. Ianis Hagi și Dorin Rotariu).

Avem 17 jucători, dar este clar că emoțional ne putem clătina puțin, dar ce nu ne doboară, ne întărește. Aș compara cu perioada de anul trecut, atunci când am jucat în Islanda. Trebuie să fim de acum mai puternici. Așteptăm și rezultatele testelor PCR, au antrenamentul pregătit la hotel. Am reușit oarecum să găsim un echilibru”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferință de presă.

The post Mirel Rădoi, bulversat după ce a aflat că și Ianis Hagi are COVID-19: „Ne putem clătina!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă