Mirel Rădoi, avertisment pentru Louis Munteanu: „Atunci vom avea o problemă!”. Ce spune despre transferul la Fiorentina

2 months ago 5

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a vorbit despre transferul lui Louis Munteanu (18 ani), de la FC Viitorul la Fiorentina.

ProSport a anunțat în exclusivitate transferul de un milion de euro al lui Louis Munteanu la Fiorentina și toate detaliile contractului pe care îl va semna tânărul atacant în următoarele zile.

Mirel Rădoi, mesaj pentru Louis Munteanu

Mirel Rădoi i-a transmis lui Louis Munteanu să rămână serios și să nu se culce pe o ureche după acest transfer în Serie A. Mai mult decât atât, selecționerul României este convins că fotbalistul lui Gheorghe Hagi se va antrena alături de prima echipă a Fiorentinei, chiar dacă pentru început va juca la gruparea de tineret a clubului din Florența.

„Poate fi un lucru pozitiv atât pentru el cât și pentru noi. Depinde cum percepe el acest transfer. Dacă el crede că a fost transferat doar datorită valorii și că nu va mai avea nimic de îmbunătățit, atunci avem o problemă, așa cum se întâmplă cu majoritatea jucătorilor români transferați în străinătate. Chiar are nevoie de o perioadă de adaptare și primele meciuri cred că le va juca la Primavera, dar cred că se va antrena cu echipa mare.

Mă bucur și pentru transferul lui Denis Drăgus, în Serie A. Vom începe să vedem și fotbaliști români jucând în străinătate, am văzut și transferul lui Răzvan Marin”, a spus Mirel Rădoi, la Digi Sport.

The post Mirel Rădoi, avertisment pentru Louis Munteanu: „Atunci vom avea o problemă!”. Ce spune despre transferul la Fiorentina appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools