Mirel Rădoi anunță că duelul cu Macedonia de Nord nu va fi ușor. La ce se așteaptă selecționerul României: „O să ne fie mult mai greu ca la București”

1 lună in urmă 24

Naționala României urmează să se dueleze cu Macedonia de Nord în cadrul grupei J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Înainte de meci, selecționerul Mirel Rădoi a ținut să menționeze că prima reprezentativă a țării balcanice poate fi o echipă foarte periculoasă.

Partida dintre Macedonia de Nord și România se joacă miercuri, de la ora 21:45. Meciul poate fi urmărit și pe ProSport.ro în format Live Video Online.

Mirel Rădoi anunță că duelul cu Macedonia de Nord nu va fi ușor. La ce se așteaptă selecționerul României: „O să ne fie mult mai greu ca la București”

La conferința de presă înainte de meci au fost prezenți selecționerul Mirel Rădoi și fundașul Vlad Chiricheș, iar cei doi au fost luați la întrebări de jurnaliștii nord-macedoneni.

„Macedonia de Nord este o echipă foarte bună în momentul posesiei, cu noul antrenor. Ar fi jucători reprezentativi, ca Elmas, Bardhi, dar fiecare se pune în slujba echipei. O să ne fie mult mai greu ca la București, vor fi mai periculoși. Fiecare jucător vrea să demonstreze că merită să fie titular.

Au schimbat patru sisteme in ultimele șase meciuri, iar mâine pot să apară într-un sistem 4-3-3”, a spus Mirel Rădoi.

Și Vlad Chiricheș afirmă că se așteaptă ca partida de la Skopje să fie foarte grea.

„Ne așteaptă un meci mult mai greu decât în tur și este important să fim la un nivel ridicat și să câștigăm”, a spus și Vlad Chiricheș.

Ianis Hagi, depistat pozitiv la testul de COVID

Înainte de partidă, Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19. Acest lucru îi dă serioase bătăi de cap selecționerului Mirel Rădoi, care poate rămâne fără soluții în partea ofensivă a jocului.

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv”, a anunțat site-ul FRF.

Mirel Rădoi mai are emoții mari cu alți trei jucători. Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu nu pot să facă antrenamentul oficial, chiar dacă deocamdată n-au fost infectați cu COVID-19.

The post Mirel Rădoi anunță că duelul cu Macedonia de Nord nu va fi ușor. La ce se așteaptă selecționerul României: „O să ne fie mult mai greu ca la București” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă