Mirel Rădoi a izbucnit în râs la conferința de presă. Ce întrebare l-a amuzat copios VIDEO

2 săptămâni in urmă 11

Mirel Rădoi a izbucnit în râs la conferința de presă. Selecționerul a apărut, miercuri, în fața jurnaliștilor pentru a-și exprima opiniile în legătură cu partida contra Islandei, ce va avea loc joi, 11 noiembrie, în preliminariile Cupei Mondiale 2022. Deși, în general, Rădoi „poartă” o figură sobră și răspunde serios întrebărilor presei, el a avut, de această dată, un moment în care a izbucnit în râs. Motivul l-a constituit o întrebare pusă de unul dintre ziariști.

Mirel Rădoi a izbucnit în râs la conferința de presă

Mirel Rădoi se află în fața ultimelor două partide ale naționalei din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Victoria în meciurile cu Islanda și Liechtenstein ar garanta tricolorilor poziția secundă în grupă și promovarea la meciurile de baraj pentru calificarea la Mondialul ce va avea loc în Qatar. Ar putea fi, de asemenea, și ultimele două prezențe ale lui Rădoi pe banca tehnică a naționalei. După partida contra Armeniei, el a declarat ferm că nu își va reînnoi contractul cu FRF care expiră la finalul acestei luni.

Mirel Rădoi a lăsat suspansul să plutească peste decizia finală în privința demisiei sale. Antrenorul de 40 de ani a declarat că hotărîrea definitivă va fi luată după cele două meciuri din aceste zile.

Am ales ca întrebările vizavi de acest lucru (n.r. – de demisia din funcția de selecționer) să fie puse după aceste două meciuri, pentru că o decizie va fi luată atunci. Le mulțumesc jurnaliștilor pentru întrebările pe care le-au adresat, au înțeles că nu vreau să discut despre această situație. A rămas, în urma unei întâlniri pe care am avut-o cu președintele și directorul tehnic al FRF, să luăm o decizie după aceste două meciuri”, a spus Rădoi în conferința de presă.

Ce întrebare l-a amuzat copios

Mirel Rădoi a mai declarat că Islanda vine la București din postura unei echipe ce nu mai are nimic de pierdut. El a comparat partida cu un meci de box la finalul căruia speră ca elevii săi să fie cei care vor rămâne în picioare.

Cred că în momentul de față noi am avea mult mai multe lucruri de pierdut decât Islanda. Cred că ăsta ar fi un lucru important pentru noi, care să conteze pentru a termina această campanie pe locul doi. Cred că din punctul acesta de vedere avem un avantaj. Islanda, chiar dacă teoretic ar mai avea şanse pentru locul 2, în momentul de faţă poate fi o echipă periculoasă, pentru că nu mai are nimic de pierdut.

În mod normal ar trebui să ne avantajeze acest joc, pentru că poate fi ca un meci de box. Să sperăm că nu vom fi cei care vom cădea primii şi vom rămâne în picioare până la sfârşit, a mai spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a avut şi un moment de relaxare destul de rar pentru el, cel puțin la conferințele de presă. Motivul? Întrebarea pusă de un ziarist: „Care sunt principalele trei diferenţe între jucătorul Mirel Rădoi şi antrenorul Mirel Rădoi?”. Selecționerul a fost „pe fază” și a răspuns scurt și la obiect.

Acum sunt mai bătrân, mai urât şi mai sărac”, a fost răspunsul savuros dat de Mirel Rădoi, care a început apoi să râdă cu poftă.

Mirel Rădoi are o avere cotată la 15 milioane de euro și o colecție impresionantă de mașini și ceasuri de lux. El are un salariu de 15.000 de euro ca selecționer, dar a câștigat milioane din contractele de jucător pe care le-a avut, multe sezoane, în zona Golfului.

The post Mirel Rădoi a izbucnit în râs la conferința de presă. Ce întrebare l-a amuzat copios VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă