Mirel Rădoi a ghicit doar una dintre adversarele de la CM Qatar 2022: ”Poate fi revanșa cu Islanda!”

2 luni in urmă 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș, luni, 19:00, Digi Sport 1

CE Handbal Feminin: România - Norvegia, luni, 21:30, Digi Sport 1

România face parte din grupa J, unde a nimerit alături de cvadrupla campioană mondială, Germania, dar și de Islanda, echipa care ne-a spulberat speranțele de a participa la Euro 2021.

Mirel Rădoi nu a ascuns faptul că și-ar dori să-și ia revanșa în fața nordicilor după eșecul cu 1-2 de la Reykjavik de acum două luni.

Selecționerul a ales, în direct la Digi Sport 1, grupa din care România, în urna a doua la tragerea la sorți, s-ar putea califica la Mondial. Atunci a nominalizat Islanda, dar a fost singura reprezentativă pe care a ghicit-o.

Mirel Rădoi a realizat grupa din care România s-ar putea califica la Campionatul Mondial

Cea mai bună grupă ar fi cea din care ne putem califica. Oricum fugi de una și dai de alta. Cu orice vom juca, va trebui să dăm tot ce putem. Aș spune Danemarca din prima urnă valorică. Dacă nu ne calificăm, o să ziceți că mi-am ales grupa, am căzut cum am vrut și tot nu am reușit (n.r. zâmbind).

Apoi ar fi Islanda din urna a treia, poate fi revanșa pentru noi. Luxemburg din urna a patra și apoi Andorra din urna a cincea. Nu contează dacă va fi grupă de cinci sau de șase echipe, nu cred că are mare importanță”, a spus Mirel Rădoi, înainte de tragerea la sorți, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În afară de marea favorită, Germania, și de islandezi, tricolorii vor mai înfrunta Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. 

Câștigătoarele celor 10 grupe se vor califica la CM 2022Ocupantele locurilor secunde vor intra (10), alături de cele mai bune 2 câștigătoare de grupe în Liga Națiunilor care nu se află pe primele două poziții în preliminarii, într-o serie de două baraje pentru a stabili ultimele 3 țări europene calificate (din 12 echipe vor rămâne 6, apoi 3) Etichete: mirel radoi , romania islanda , mirel radoi selectioner romania , romania grupa j preliminarii cm 2022 , adversari romania preliminarii cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă