Mirel Rădoi a explicat de ce este Liechtenstein o ”echipă ciudată” + cu cine luptă România pentru locul de baraj

1 lună in urmă 27

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare jocului de la București, Mirel Rădoi a transmis că Liechtenstein este o ”echipă ciudată”, imprevizibilă, având în vedere inconstanța din rezultate. Exemplele oferite de selecționer constau în diferențele de scor dintre jocurile viitorului adversar, care a pierdut în vară cu 0-7 și 1-5 amicalele cu Elveția și Feroe, iar jocul trecut a încasat doar două goluri de la Germania.

Mirel Rădoi a explicat de ce este Liechtenstein o ”echipă ciudată”

Întâlnirea cu Liechtenstein pare o partidă foarte uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi. Dar nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut în partida Macedonia de Nord cu Armenia că se pot pierde puncte şi asta este important pentru noi.

Liechtenstein este o echipă destul de ciudată, a făcut 1-1 cu Armenia şi 1-1 cu Grecia şi după aia vedem că a pierdut cu 5-1 sau 7-0. Deci noi va trebui să fim foarte concentraţi.

Dacă ne luăm după unele rezultate pe care le-a reuşit Liechtenstein, şi aici putem să ne gândim şi la ultimele meciuri din grupa noastră, adică înfrângerea doar cu 1-0 contra Armeniei şi doar cu 2-0 cu Germania, atunci ne poate aştepta un joc dificil mâine. Cu atât mai mult dacă noi vom crede că doar simpla noastră prezenţă va fi suficientă pentru a obţine victoria. Dacă nu vom găsi soluţii pentru a destabiliza apărarea adversă vom întâmpina probleme mâine seară”, a declarat Mirel Rădoi.

România luptă cu Armenia și Macedonia de Nord pentru locul doi

Armenia este liderul surpriză al grupei, cu 10 puncte, patru mai multe decât România, dar Mirel Rădoi consideră că Germania va reuși să revină în clasament și să câștige grupa, iar ”tricolorii”, actualii ocupanți ai primului loc și Macedonia de Nord vor lupta pentru locul doi, de baraj.

Nu stau să fac acum calcule dacă ne sunt suficiente 7 puncte sau nu. Acum mă concentrez numai pe partida cu Liechtenstein, nu mă gândesc absolut deloc la meciul cu Macedonia.

Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda... Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi”, a transmis Mirel Rădoi.

Etichete: preliminarii cm , mirel radoi , romania liechtenstein
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă