Mirel Rădoi a analizat duelul România – Liechtenstein. „Pare o victimă sigură, să sperăm că așa va fi!” Cu cine se luptă „tricolorii” pentru locul de baraj

1 lună in urmă 33

România – Liechtenstein se joacă duminică, 5 septembrie, ora 21.45, pe Arena Națională, iar Mirel Rădoi a analizat duelul din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

După ce „tricolorii” s-au impus la Reykjavik în fața Islandei, scor 2-0, Mirel Rădoi speră ca elevii săi să câștige și cele trei puncte puse la bătaie în partida cu Liechtenstein.

Mirel Rădoi recunoaște că Liechtenstein „pare o victimă ciudată”, dar le atrage atenția elevilor săi deoarece rivala „tricolorilor” este „o echipă destul de ciudată” și a explicat de ce.

Mirel Rădoi a analizat duelul România – Liechtenstein

Totodată, selecționerul echipei naționale a României a vorbit și despre lupta pentru locul de baraj și susține că „tricolorii” se vor lupta cu Macedonia, Armenia, Islanda.

„Întâlnirea cu Liechtenstein pare o partidă foarte uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi. Dar nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut în partida Macedonia de Nord cu Armenia că se pot pierde puncte şi asta este important pentru noi. Liechtenstein este o echipă destul de ciudată, a făcut 1-1 cu Armenia şi 1-1 cu Grecia şi după aia vedem că a pierdut cu 5-1 sau 7-0. Deci noi va trebui să fim foarte concentraţi.

Dacă ne luăm după unele rezultate pe care le-a reuşit Liechtenstein, şi aici putem să ne gândim şi la ultimele meciuri din grupa noastră, adică înfrângerea doar cu 1-0 contra Armeniei şi doar cu 2-0 cu Germania, atunci ne poate aştepta un joc dificil mâine. Cu atât mai mult dacă noi vom crede că doar simpla noastră prezenţă va fi suficientă pentru a obţine victoria. Dacă nu vom găsi soluţii pentru a destabiliza apărarea adversă vom întâmpina probleme mâine seară”, a declarat Mirel Rădoi, conform Digisport.

Mirel Rădoi: „Lupta pentru locul doi este echilibrată”

„Nu stau să fac acum calcule dacă ne sunt suficiente 7 puncte sau nu. Acum mă concentrez numai pe partida cu Liechtenstein, nu mă gândesc absolut deloc la meciul cu Macedonia. Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda… Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi”, a transmis Mirel Rădoi.

The post Mirel Rădoi a analizat duelul România – Liechtenstein. „Pare o victimă sigură, să sperăm că așa va fi!” Cu cine se luptă „tricolorii” pentru locul de baraj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă