Mirel Constantin, șeful USR Sulina, a demisionat, după ce criticase desemnarea lui Ivan Patzaichin la conducerea grupului care numește guvernatorul Deltei

1 lună in urmă 26

Preşedintele USR Tulcea, deputatul Eugen Terente, a confirmat, luni, 18 ianuarie, demisia liderului organizației din Sulina, Mirel Constantin. Acesta cricase desemnarea lui Ivan Patzaichin la conducerea grupului de lucru care ar urma să contureze profilul viitorului guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, informează Agerpres.

”Regret comentariile făcute de Mirel Constantin la adresa lui Ivan Patzaichin, ele nu reprezintă poziţia alianţei. Munca lui Ivan Patzaichin a inspirat generaţii întregi şi este un exemplu pentru toţi locuitorii Deltei. Preşedintele USR Sulina şi-a dat, astăzi, demisia din funcţie în urma comentariilor sale”, a precizat Terente pe o reţea de socializare.

Alianţa USR Plus a anunţase pe 15 ianuarie că doreşte transparentizarea procesului de numire a guvernatorului Deltei Dunării şi l-a numit pe multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin preşedinte al grupului de lucru care urmează să contureze profilul persoanei care va conduce Administraţia Rezervației.

Fostul lider al organizaţiei USR din Sulina a apreciat, într-o postare pe o reţea de socializare, numirea lui Patzaichin în fruntea grupului de lucru drept ”lupul paznic la oi”.

Iar Ivan Patzaichin și-a anunțat luni retragerea din grupul consultativ făcut de USR-PLUS

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă