Mircea Sandu despre Mircea Pascu: „Nu mi-a fost nici adversar și nici duşman. A fost un conducător bun, dar nu l-am schimbat cu forța” | EXCLUSIV

2 months ago 5

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, l-a omagiat pe Mircea Pascu, care a decedat miercuri după-amiază în ciuda faptului că între ei exista o răceală de mai bine de trei decenii.

Mircea Pascu, fostul președinte al FRF, a murit! Marele rival al lui Mircea Sandu era internat în spital de 10 zile! Există informații că ar fi decedat de coronavirus

Mircea Sandu: „Răzvan Burleanu este cu 10 clase sub el”

„Îmi pare tare rau de domnul Pascu. Am auzit aseară de această veste. Vreau să vă spun că nu mi-a fost un adversar sau duşman. Eu nu l-am schimbat cu forța de la conducerea FRF. Am fost ales democratic.

Vă pot spune că dânsul a fost un conducător de Federație foarte bun. Burleanu este cu 10 clase sub el. Ştiți şi voi cei din presă, mă refer la cei mai în vârstă, cum era pe timpul lui Ceauşescu.

Nu era uşor să manageriezi lucrurile la FRF. Acum eu sunt în Franța şi îi transmit familiei domnului Pascu condoleanțe”, a declarat în exclusivitate pentru ProSport, Mircea Sandu, aflat în Franța.

Conflictul Sandu-Pascu a început în august 1990

Mircea Pascu fost cunoscut în lumea fotbalului pentru că a fost membru pe viață la FIFA și UEFA și Mircea Sandu l-ar fi păcălit grosolan în 1990, când se spune că până și femeia de serviciu ar fi votat la alegerile pentru șefia FRF pentru a se obține rezultatul dorit: îndepărtarea lui Mircea Pascu.

Marcel Pușcaș, omagiu pentru Mircea Pascu: „A avut curajul ca, la nici 32 de ani, să mă numească antrenor la Rapid. A fost un mare conducător”

Mircea Pascu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a încetat din viaţă, la vârsta de 85 de ani. Născut la 6 noiembrie 1934, la Petroşani, Mircea Pascu a fost conducător la cluburi precum Jiul Petroşani şi Corvinul, înainte ca în perioada 1983-1989 să îndeplinească rolul de vicepreşedinte FRF. A fost preşedintele FRF în 1990, începând din luna februarie şi până la alegerile din august. Ulterior a fost preşedinte la Rapid şi Poli Timişoara.

Pe plan internaţional, Pascu a fost membru al Comisiei de organizare a competiţiilor fotbalistice europene, membru în comisia de protocol FIFA, membru al Comisiei Fair-Play UEFA, fiind, de asemenea, numit membru de onoare al forului european.

The post Mircea Sandu despre Mircea Pascu: „Nu mi-a fost nici adversar și nici duşman. A fost un conducător bun, dar nu l-am schimbat cu forța” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools