Mircea Rednic, resemnat după ce a fost învins de Poli Iași: „Antrenorul e responsabil!”

1 lună in urmă 11

Poli Iași a învins-o, în deplasare, pe FC Viitorul, scor 2-1. La finalul meciului, Mircea Rednic, antrenorul constănțenilor, s-a arătat descumpănit de situația în care se află Viitorul.

Pentru Poli Iași, au marcat Djuranovic și Calcan. În timp ce unicul gol al Viitorului a fost înscris de Tsoumou.

FC Viitorul se află pe locul 11 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Mircea Rednic, resemnat după ce a fost învins de Poli Iași

„Puriul” s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reușit să marcheze mai multe goluri, asta deși și-a creat ocazii. Acesta a acuzat faptul că are prea puțini jucători experimentați în lot.

„Îmi e ciudă pentru că jucăm, avem ocazii și situații de a marca. În prima repriză, am dus mingea în careul de 16 metri. A lipsit ultima pasă, am început repriza a doua bine, pe fondul nostru de joc bun. Câte puncte am pierdut pe faze fixe de când sunt eu la echipă…

Ei au avut un corner și un contraatac și au dat gol. Era normal, asta am pregătit. Știam că, de când a venit Napoli la echipă, ei se organizează foarte bine în apărare și pe contraatac.

În afară de Mladen, Matei, care mai are experiență… restul sunt jucători tineri, lipsiți de experiență. Intră cu entuziasm, dar nu e ideal să folosești jucători tineri când lucrurile nu merg bine. E un moment mai delicat. Sunt mulțumit de cei tineri, dar e greu în momentele acestea când trebuie să faci diferența. Echipa joacă, avem posesie bună, aducem mingea în fața porții dar nu reușim să dăm gol.

Te gândești la toate, încerci să analizezi, îți reproșezi în unele momente. Când nu sunt rezultate, antrenorul e responsabil. Ne gândim. Acum, nu vreau să vorbesc de plecare pentru că muncim bine. Le trebuie timp celor tineri. Vedem!”, a declarat Mircea Rednic, după meciul cu Poli Iași.

The post Mircea Rednic, resemnat după ce a fost învins de Poli Iași: „Antrenorul e responsabil!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă