Mircea Rednic regretă situația de la Dinamo și lansează o înțepătură către conducerea Viitorului: „Nu e ușor când te anunță că pleacă, iar mâine ai meci”

1 lună in urmă 6

Dinamo - Viitorul, totul AICI!

„Am avut și noroc, am marcat la toate situațiile. Dinamo a fost fără 3 jucători de bază. A fost un joc bun, mai ales prima repriză. Ei au riscat mai mult în repriza a doua și am mai dat două goluri. Nu trebuie să facem fiesta, trebuie să ne respectăm adversarii. Chiar dacă sunt într-o situație delicată, cu tot ce se întâmplă în jurul lor, nu le dă stabilitate. 

Am pierdut cu Sepsi și CFR în minutul 92, am avut momente bune, dar problema e ca-n seara asta: am greșit și adversarul ne-a taxat. Un atacant cu talie face diferența, au intrat și tinerii, le dau și lor șanse, au calitate. Am rămas surprins de Tsoumou, și la testele fizice a arătat bine, protejează bine, suntem mai periculoși la fazele fixe”, a declarat Mircea Rednic, la Look Sport+. 

Dinamo - Viitorul 0-5. Mircea Rednic, pus în situații delicate

Mircea Rednic admite că plecările fotbaliștilor importanți de la echipă nu îi pică bine, dar spune că a acceptat această situație: „Nu e ușor când azi te anunță că pleacă un jucător (n.r. Mățan), și mâine ai meci. Știam care e situația, s-a apelat la mine că am experiență și găsesc soluții. E vorba de răbdare, când nu-i cunoșteam și am rulat tot lotul... Am pierdut pe greșelile noastre și atunci, nu ne-a dominat adversarul. Doar cu Astra am suferit, în repriza a doua”.

Îmi pare rău pentru Dinamo, nu trebuia să se ajungă aici, nu se poate să vinzi echipa unor oameni care sunt rupți în... Numai la pantofi dacă te uitai vedeai că e ceva în neregulă. Cine a făcut asta a vrut să facă rău, n-are nicio treabă cu Dinamo. Jucătorii au calitate, dar e greu când nu ai stabilitate.
- Mircea Rednic, antrenor Viitorul

VIDEO. Gură de oxigen pentru Dinamo și cluburile cu datorii! Decizia de ultimă oră anunțată de Răzvan Burleanu

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DDB, acord cu un gigant japonez! Veste uriașă pentru Dinamo: „Nu ne oprim aici!”Gabi Balint, după umilința trăită de Dinamo în prima repriză cu Viitorul: „Echipa e contra a ceea ce fac suporterii”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Simona Halep, criticată ASPRU după vaccinare. Detaliul HALUCINANT observat de fani a stârnit furie în online
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă