Mircea Rednic, prima reacție după plecarea de la Viitorul! Ce spune despre ofertele de la Dinamo şi Rapid + Când revine în antrenorat | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 6

Mircea Rednic a oferit, în exclusivitate, pentru ProSport, prima reacție după ce s-a despărțit de FC Viitorul. „Puriul” a dezvăluit când va reveni în antrenorat.

Mircea Rednic a stat timp de cinci luni pe banca Viitorului, în perioada decembrie 2020 – aprilie 2021.

În prezent, Viitorul se află pe locul 5 din play-out, cu 19 puncte obținute.

Mircea Rednic, prima reacție după plecarea de la Viitorul

Tehnicianul, în vârstă de 59 de ani, susține că, în prezent, se află în vacanță, însă din vară plănuiește să se întoarcă în antrenorat. Acesta a mărturisit că nu ar refuza o nouă ofertă din Liga 1.

„Sunt în vacanță. Nu vreau să vorbesc de Dinamo, de Rapid şi de alte oferte acum. Că au fost, că n-au fost… Până în vară nu mai antrenez şi apoi voi vedea. Dacă iau în calcul revenirea în Liga 1? Nu poți să zici niciodată înainte. V-am zis, sunt deocamdată în vacanță. Viitorul? Hai, vă doresc tuturor multă sănătate”, a declarat Mircea Rednic, pentru ProSport.

„Din păcate, am ajuns la un moment în care nu am mai avut ce să facem. L-am sprijinit cât am putut pe Mircea, am fost alături de el, dar trebuia să luăm o decizie. Nu ne-a fost ușor, ba dimpotrivă.

 

Știm că el a vrut binele, dar, când nu sunt rezultate peste tot, se întâmplă la fel. Antrenorii plătesc întotdeauna atunci când nu există rezultate. Nu putem da afară toți jucătorii. Asta este viața, urmează o perioadă foarte grea și sperăm să fim inspirați în alegerile pe care le facem”, a spus Gică Popescu, pentru ProSport, după plecare lui Mircea Rednic de la Viitorul.

The post Mircea Rednic, prima reacție după plecarea de la Viitorul! Ce spune despre ofertele de la Dinamo şi Rapid + Când revine în antrenorat | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă