Mircea Rednic, prima reacție după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19: „Nu e prea bine!” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

FC Viitorul a anunțat că antrenorul formației constănțene, Mircea Rednic, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Din fericire, antrenorul, în vârstă de 58 de ani, a declarat, pentru ProSport, că este asimptomatic.

Pe lângă Mircea Rednic, secundul Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii, Ștefan Preda, au mai contractat cumplitul virus.

FC Viitorul se află pe locul 8 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Mircea Rednic, prima reacție după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Tehnicianul Viitorului susține că nu prezintă simptome ale noului coronavirus. Acesta s-a arătat îngrijorat de felul în care va arătat echipa, în următoarea perioadă, având în vedere că nu se află într-o formă foarte bună, din punctul de vedere al rezultatelor.

„Mă simt bine, nu am niciun simptom deocamdată! Ștefan Preda a acuzat o răceală zilele trecute, dar uite că n-a fost ceva banal. Sunt în regulă, am vorbit cu jucătorii, dar nu e prea bine, având în vedere situația în care ne aflăm. Am vorbit și cu Gică Hagi, încercăm să ne descurcăm, nu avem de ales”, a declarat Mircea Rednic, pentru ProSport.

The post Mircea Rednic, prima reacție după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19: „Nu e prea bine!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă