Mircea Rednic, precaut înaintea meciului cu Poli Iași: „Aici am avut probleme!”. Ce obiectiv și-a trasat la FC Viitorul

3 zile in urmă 25

Mircea Rednic, antrenorul echipei FC Viitorul, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Poli Iași și s-a arătat precaut în ceea ce privește întâlnirea cu trupa din Copou.

Meciul restant dintre FC Viitorul și Poli Iași se va disputa joi, 8 aprilie, de la ora 19:00, în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1.

Partida a fost amânată inițial din cauza condițiilor meteorologice care împiedicau disputarea partidei.

Mircea Rednic, înainte de FC Viitorul – Poli Iași

Deși Poli Iași se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, Mircea Rednic este precaut înainta confruntării cu echipa lui Nicolo Napoli.

„Nu trebuie să ne gândim că e ultima clasată pentru că de când a venit Nicolo Napoli la echipă, echipa e mult mai bine aşezată în teren, au câştigat un meci, la Clinceni au avut o repriză foarte bună în care au şi înscris. Deci va fi un meci greu. Trebuie să luăm foarte în serios acest meci cum de altfel noi am luat toate meciurile în serios dar trebuie să luăm şi puncte. Aici am avut probleme. Fiind un meci restant e foarte important să câştigăm să terminăm în primele cinci în play-out, ţinând cont că avem un meci în plus acasă”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

În ceea ce privește obiectivul echipei FC Viitorul, Mircea Rednic a dat de înțeles că se gândește chiar la participarea în cupele europene.

„Felul cum se joacă acum play-out-ului îţi mai dă şansă să te gândeşti să prinzi barajul de locul 7-8 şi după aia să te gândeşti să ajungi într-o cupă europeană. Orice e posibil şi ăsta e un lucru bun, un lucru pozitiv. Acum nu mai vreau să începem să punem iar obiective, trebuie să luăm meci cu meci. Începând de acum nu trebuie să vorbim că vrem locul 7, că vrem locul 8, în primul rând să câştigăm meciul cu cei de la Iaşi”, a mai spus Mircea Rednic.

Pe 22 februarie, arbitrul Andrei Chivulete a decis amânarea partidei pentru a doua zi, inițial. Nici în următoarea zi însă ceața densă nu a permis disputarea partidei, motiv pentru care s-a hotărât suspendarea meciului și reprogramarea acestuia. Partida nu se va relua însă din minutul 68, ci va porni din primul minut.

The post Mircea Rednic, precaut înaintea meciului cu Poli Iași: „Aici am avut probleme!”. Ce obiectiv și-a trasat la FC Viitorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă