Mircea Rednic nu glumește! Ce jucători a trimis la echipa a doua înainte de derby-ul cu CFR Cluj

4 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Nu mai puțin de 5 fotbaliști din lotul primei formații au evoluat în Liga a treia la meciul cu Real Bradu, câștigat cu 3-1.

Este vorba de Marco Ehmann, Alin Dudea, Claudiu Stan, Valentin Borcea, Geani Crețu și Mihai Neicuțescu. Aceștia a jucat din primul minut pentru Dinamo 2.

Și Robert Moldoveanu ar fi trebuit să fie prezent la meciul formației secunde a clubului, dar jucătorul ar fi cerut să fie menajat deoarece ar vrea să-și caute o nouă echipă din iarnă.

Dinamo 2: Fara-Ehmann, Dudea, Stelea, Mitran, Penescu, Stan, Floarea, Borcea, Crețu, Neicuțescu

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Dinamo are un meci dificil în acest weekend: primește vizita campioanei și liderului CFR Cluj, în direct la Digi Sport 1, de la ora 18.30. 

Deian Sorescu a impresionat, după ce a revenit la antrenamentele lui Dinamo. ”A dat 3 goluri superbe. Schimbare totală”

Deian Sorescu (24 de ani) i-a cerut scuze lui Mircea Rednic (59 de ani), cei doi au ”îngropat securea războiului”, astfel că fotbalistul a fost reintegrat în programul primei echipei și va face parte din lot pentru meciul cu CFR Cluj, de duminică, 7 noiembrie 2021, 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

La antrenamentul de joi dimineață, de la Săftica, Sorescu a dorit să demonstreze că a lăsat deoparte problemele care l-au măcinat în ultima vreme și că vrea să fie din nou acel jucător care a ajuns titular în echipa națională.

Conducerea clubului a remarcat schimbarea de atitudine a fotbalistului, dar rămâne acum de văzut dacă va juca în meciul cu CFR Cluj și ce randament va avea acolo.

”Sorescu este iar cel dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și 3 goluri foarte frumoase, la fel ca cele prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit.

Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

Etichete: mircea rednic , dinamo cfr cluj , deian sorescu , geani cretu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă