Mircea Rednic nu e impresionat de transferul lui Man! Jucătorii de la FCSB pe care-i consideră mai valoroși decât Dennis

1 lună in urmă 1

La Liga: Barcelona - Athletic Bilbao, duminică, 22:00, Digi Sport 2

Liga 1: UTA - Dinamo, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Antrenorul Viitorului a transmis, după 1-1 cu Astra, că, mai degrabă, suma record se datorează agenților care au intermediat mutarea, de la firma fraților Becali. De asemenea, Mircea Rednic susține că FCSB are deja în lot doi jucători mai valoroși decât Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase.

Mircea Rednic, surprinzător după trecerea lui Man la Parma 

La Man a fost o muncă a managerului care l-a trimis acolo. Acum nu vrea să fiu răutăcios, dar e o sumă mare pentru un jucător din România.

Plus că la FCSB sunt doi jucători mult mai buni decât Man, e vorba despre Coman și Tase (n.r. Florin Tănase)”, a declarat Mircea Rednic.

Dennis Man a semnat în această săptămână cu Parma și are ocazie să debuteze la noua echipă duminică, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 3, în duelul cu Napoli.

Odată cu plecarea de la FCSB, mijlocașul de bandă dreaptă a devenit cel mai scump jucător vândut din fotbalul românesc, depășindu-l într-un astfel de top pe Nicolae Stanciu, cedat de același club, în 2016, la Anderlecht, în schimbul a 9.700.000 de euro.

Etichete: mircea rednic , dennis man , dennis man transfer parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă