Mircea Rednic, motivat înaintea confruntării cu FCSB: „Este echipa cea mai bună în momentul de faţă!”

1 lună in urmă 1

Mircea Rednic, antrenorul echipei FC Viitorul, a vorbit despre meciul de „foc” pe care îl va avea cu liderul Ligii 1, FCSB. Acesta s-a arătat foarte motivat înaintea partidei.

FC Viitorul – FCSB se va juca marți, de la ora 20:00, în etapa 17 a Ligii 1.

Formația constănțeană se află pe locul 7 din Liga 1, cu 21 de puncte obținute, după 16 meciuri jucate.

Mircea Rednic, motivat înaintea confruntării cu FCSB

„Puriul” susține că FCSB este cea mai bună echipă din România, la ora actuală, motiv pentru care partida cu formația bucureșteană reprezintă cel mai important exament pentru echipa sa.

Având în vedere că meciul se va juca la Constanța, Mircea Rednic are încredere că elevii lui vor face o figură frumoasă.

„Preocuparea noastră este să ne refacem şi apoi să abordăm cu entuziasm şi încredere acest meci. Jucăm cu cea mai în formă echipă, echipa de pe primul loc. Şi se află acolo meritat la felul cum joacă. Un lucru pozitiv e că nu am luat gol la Arad, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm.

Asta nu s-a mai întâmplat de 9 etape. Defensiv trebuie să fim foarte atenţi, pentru că FCSB are jucători care pot face oricând diferenţa, jucători de calitate. Are şi rezerve foarte bune. De asta spun, şi e realitatea, FCSB este echipa cea mai bună în momentul de faţă.

Dar meciul va fi acasă, iar eu am mare încredere în echipă şi jucători. Pentru noi este examenul cel mai important şi cel mai dificil”, a declarat Mircea Rednic, luni, în cadrul unei conferințe de presă online.

Mircea Rednic a fost instalat pe banca lui FC Viitorul, în luna decembrie, după plecarea lui Ruben de la Barerra. Tehnicianul, în vârstă de 58 de ani, a semnat un contract care se întinde până în 2023 cu gruparea de la malul mării.

The post Mircea Rednic, motivat înaintea confruntării cu FCSB: „Este echipa cea mai bună în momentul de faţă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă