Mircea Rednic l-a dat afară, Flavius Stoican l-a reprimit în lot! Jucătorul care primește încă o șansă la Dinamo

1 săptămână in urmă 21

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, l-a reprimit în lot pe Constantin Nica, fundașul dreapta în vârstă de 28 de ani, îndepărtat de către Mircea Rednic.

Flavius Stoican a revenit la Dinamo cu entuziasm și încearcă să revitalizeze jucătorii pe care îi are la dispoziție.

În urmă cu aproximativ trei luni, Mircea Rednic i-a scos din lotul lui Dinamo pe Constantin Nica și Cătălin Țîră.

Flavius Stoican îl reprimește pe Constantin Nica îl lot, după ce Mircea Rednic l-a dat afară

„Nica și Țîră se antrenează separat. Nu m-au convins. Voi aduce jucători pe posturile astea. Am discutat cu Nica, el m-a sunat. Au venit cum au venit, eu decid. Nu trebuie să se supere nimeni, în momentul de față ei nu pot ajuta echipa. Nu am cerut să li se rezilieze contractul, dar le-am explicat că nu ne bazăm pe ei până în iarnă. Nica a avut șansa să joace cu Petrolul, asta e viața”, spunea atunci Mircea Rednic.

Mircea Rednic a fost dat afară de către Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, și înlocuit cu Flavius Stoican.

Noul antrenor a decis că are nevoie de Constantin Nica, motiv pentru care l-a reprimit în lot, informează Digi Sport.

Constantin Nica nu a mai jucat un meci oficial de pe 26 octombrie 2021, când a evoluat în Dinamo – FC Argeș, scor 1-2, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Atunci, fundașul a intrat pe teren în minutul 24, în locul lui Steliano Filip.

Până la acel moment, Costi Nica nu mai jucase un meci oficial din 21 septembrie 2019, când a evoluat în FC Voluntari – Academica Clinceni, scor 1-2, în etapa a zecea din sezonul 2019-2020 din Liga 1.

  • 25 de mii de euro este cota de piață a lui Costi Nica, potrivit Transfermarkt.

The post Mircea Rednic l-a dat afară, Flavius Stoican l-a reprimit în lot! Jucătorul care primește încă o șansă la Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă