Mircea Rednic, ironii la adresa „tricolorilor” după România – Macedonia de Nord. „Când se termină acțiunea, trebuie să trimiți taxiul după unii jucători!”

1 lună in urmă 2

Mircea Rednic a analizat jocul echipei naționale a României din meciul cu Macedonia de Nord, scor 3-2, din preliminariile CM 2022, iar antrenorul lui FC Viitorul i-a ironizat pe „tricolorii” din apărarea primei reprezentative.

Antrenorul Viitorului se bucură că echipa națională a României a câștigat cele trei puncte la debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 și a ținut să-l felicite pe Mirel Rădoi, dar „tricolorii” au fost luați la rost de „Puriu”.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mircea Rednic, iornii la adresa „tricolorilor” după România – Macedonia de Nord

„Trei puncte importante, mai ales ținând cont de situația noastră. Bine că am câștigat. Merită felicitat Rădoi în inspirația pe care a avut-o în alegerea primului 11. Din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine. Probleme sunt în apărare, aceleași probleme pe care le-am avut și anul trecut. Ar trebui să le rezolvăm pentru că trebuie să recunoaștem că am avut și noroc. Ei au avut câteva situații până să marcăm noi.

Acum am văzut că lumea critică axul central, apărătorii, dar nu numai apărătorii sunt de vină. Noi trebuie să învățăm să ne apărăm cu toată echipa. Sunt câțiva jucători care, în momentul în care am terminat acțiunea, trebuie să trimiți taxiul ca să vină în zona lor. Iar fundașii laterali au avut mult de suferit, Bancu și Popescu, plus axul central, că cei doi mijlocași centrali sunt mai mult mijlocași ofensivi decât defensivi, iar adversarul și-a creat multe situații de a marca.

Aceeași problemă am avut-o și anul trecut, cu Austria și Norvegia. Când există mai multă calitate în echipa adversă, iei câte patru. Aici am avut noroc. Eu zic că doar aici ar mai trebui să lucreze Mirel, pentru că, la felul cum a stat echipa, ar trebui să fim pozitivi, a spus Mircea Rednic despre meciul România – Macedonia de Nord 3-2.

The post Mircea Rednic, ironii la adresa „tricolorilor” după România – Macedonia de Nord. „Când se termină acțiunea, trebuie să trimiți taxiul după unii jucători!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă