Mircea Rednic, furios pentru situația în care a ajuns Dinamo! Reacție șoc, după ce FC Viitorul a obținut o victorie istorică în „groapă”: Cum îi face praf pe Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero

1 lună in urmă 3

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, dă de pământ cu Ionuț Negoiță, fostul patron al „câinilor”, și Pablo Cortacero, actualul patron aflat de la conducerea clubului din „Ștefan cel Mare”, după ce clubul a ajuns foarte aproape de un dezastru financiar.

Antrenorul lui FC Viitorul a vorbit despre Dinamo, în contextul în care echipa sa a câștigat, vineri, cu socrul de 5-0, în „Groapă”, umilința fiind una istorică pentru „câini”.

Mircea Rednic, furios pentru situația în care a ajuns Dinamo. Cum îi face praf pe Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero

„Despre spanioli, numai la pantofi dacă te uitai îți dădeai seama că nu-s ce trebuie, erau rupți în fund, nu știu cum poți să dai echipa unor astfel de oameni, era clar că au venit să facă rău. Este inadmisibil că Dinamo a ajuns în acest punct”, a spus Mircea Rednic despre Dinamo.

Chiar dacă este nemulțumit pentru situația în care a ajuns Dinamo, Mircea Rednic este fericit că actuala sa echipă, FC Viitorul, se apropie din ce în ce mai mult de play-off după victoria cu Dinamo.

„Nu uitați că noi am pierdut cu Sepsi și CFR Cluj pe final, am avut meciuri bune, am greșit și adversarul ne-a taxat. Ați văzut diferența, am avut un atacant de talie, care a venit după că e plecat Kevin. E un meci, trebuie să jucăm foarte bine și cu Clinceni, avem o șansă mica la play-off.

Știam care e situația cu Mățan, am acceptat-o și trebuie să găsesc soluții pentru înlocuirea lui. Și am soluții. Singura repriză în care am suferit cu adevărat a fost cu Astra, în repriza a doua. Mi-aș dori să reușim, să ajungem în play-off, dar nu imposibil. Ce mă bucur e că am văzut o descătușare, nu e ușor, am văzut o răbufnire, trebuie să înțeleagă și ei că ne trebuie continuitate”, a spus mai declarat tehnicianul.

The post Mircea Rednic, furios pentru situația în care a ajuns Dinamo! Reacție șoc, după ce FC Viitorul a obținut o victorie istorică în „groapă”: Cum îi face praf pe Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă