Mircea Rednic, furios pe jucătorii ajunși la echipa a doua! „Nu voi avea răbdare, sunt răsfățați” + Dezvăluire despre banii lui Nicolae Badea

1 lună in urmă 12

Antrenorul Mircea Rednic (Dinamo) a mărturisit că este deranjat că unii dintre fotbaliștii trimiși la echipa a doua se dau accidentați și nu mai joacă la formația secundă.

Dinamo joacă mâine, în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe, de la ora 17.30, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Tehnicianul a declarat că meciul cu Sepsi este foarte important și a trasat cîteva teme importante înainte meciului de duminică.

Mircea Rednic, supărat pe jucătorii ajunși la echipa a doua! „Nu voi avea răbdare, sunt răsfățați” + Dezvăluire despre banii lui Nicolae Badea

Mircea Rednic este dezamăgit de atitudinea unor fotbaliști trimiși la echipa secundă

„Orice meci e important pentru noi şi mai ales punctele. Am pierdut puncte şi cu UTA şi cu Rapid, măcar e bine că am condus. Importantă e prima victorie, apoi nu ne mai oprim până la iarnă. Important este să ne salvăm de la retrogradare. Deja echipa e mult mai omogenă, nu voi mai face schimbări.

În ultima perioadă, din minutul 90 am oprit cronometrul și am avut două obiective. 1. Să terminăm meciul prin posesie, le-am dat teme de joc, obligatoriu 10 pase. Și altă temă să dăm cât mai lung.

La Săftica, peste gard, am pierdut jumătate dintre mingi doar ca să reușim să terminăm meciul.

Cine dă primele la meci? Mircea Rednic dă și o zi liber

Am avut multe cazuri fotbaliști care au ajuns la echipa a doua și s-au dat accidentați, că au o unghie neagră sau altceva. Trebuie să demonstreze că sunt valoroși și să revină la prima echipă! Cu unii jucători nu voi mai avea răbdare. Sunt răsfățați și nu e bine.

Cât de curând o să fie bine! Simt asta, pînă acum în minutul 90 era 0-3, 0-4, 0-5, 0-6. Acum e mai bine! O să vină și punctele.

Domnul Nicolae Badea completează salariile aici. Domnul Juhasz și o altă persoană dau primele, o să dau și eu o primă. Eu le dau și o zi liberă”, a declarat Mircea Rednic.

Dinamo va evolua, duminică, în deplasare, cu Sepsi, în etapa a XIV-a din Liga 1, de la ora 17.30.

The post Mircea Rednic, furios pe jucătorii ajunși la echipa a doua! „Nu voi avea răbdare, sunt răsfățați” + Dezvăluire despre banii lui Nicolae Badea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă