Mircea Rednic, emoționat la întoarcerea pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Cum a reacționat când i-a văzut pe primii dinamoviști | VIDEO

1 lună in urmă 3

Dinamo și Viitorul deschid etapa cu numărul 25 din Liga 1 și se vor înfrunta pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Mircea Rednic a jucat opt ani în tricoul „câinilor” și i-a și antrenat de patru ori, dar a spus că nu este interesat deloc de situația de la fosta lui echipă. Și totuși, când a ajuns la stadion și i-a văzut pe primii dinamoviști i-a salutat și a spus: „Sunt ai mei”.

Mircea Rednic nu s-a despărțit deloc în condiții grozave de Dinamo. S-a certat cu Ionuț Negoiță, după ce patronul l-a dat afară în vara anului 2019, deși îi promisese că îl mai lasă un an să construiască echipa. „Puriul” antrenează acum Viitorul, dar sentimentele îl „răscolesc”, mai ales în momentul în care ajunge pe stadionul formației unde a cunoscut atâtea performanțe.

Așa s-a întâmplat și înaintea partidei din etapa cu numărul 25. Mircea Rednic s-a dat primul jos din autocar și s-a dus „glonț” la dinamoviștii pe care îi văzuse. A spus  „sunt ai mei” și i-a salutat. În acest timp jucătorii de la Viitorul se îndreptau spre vestiarul bătrânei arene din București.

Mircea Rednic, optimist înaintea partidei cu Dinamo

Viitorul nu trece deloc printr-o perioadă bună. Echipa lui Mircea Rednic nu a mai câștigat de nouă etape și a ajuns pe locul 13 la 10 puncte de locul de play-off.

„Știm situația lui Dinamo, are jucători cu calitate, au făcut și meciuri bune, chiar dacă acum trec printr-o perioadă proastă. Mai puțin mă interesează situația lui Dinamo. Păcat, că în ultimele 3 jocuri n-am luat puncte pe un fond de joc bun.

Eu sunt profesionist, am fost implicat acolo şi sentimental şi financiar, am avut intenţiile cele mai bune ca lucrurile să meargă bine acolo, nu au vrut. Până la urmă tot eu am fost cel care a avut de suferit, acuzat că nu ştiu ce aş fi făcut, am venit să mă îmbogăţesc la un club care este întreţinut de suporteri.

Dar e special pentru că joc cu Dinamo, joc acolo în Groapă unde cariera mea şi ca jucător şi ca antrenor mare parte acolo a fost.”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferință de presă, desfășurată cu o zi înaintea duelul cu Dinamo.

 

The post Mircea Rednic, emoționat la întoarcerea pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Cum a reacționat când i-a văzut pe primii dinamoviști | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă