Mircea Rednic, discurs dur înaintea meciului România – Liechtenstein. „Am ajuns rău! Ne bucurăm că am bătut Islanda…”

1 lună in urmă 21

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo și Farul Constanța, a avut un discurs dur înaintea meciului pe care România urmează să îl joace împotriva lui Liechtenstein.

România – Liechtenstein se joacă azi, ora 21.45, în Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022, pe Arena Națională, dar „Puriul” i-a taxat pe jucătorii echipei naționale, dar și pe oficialii FRF.

Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de faptul să s-a ajuns la fanii, jucătorii și oamenii de la FCSB au ajuns să se bucure pentru o victorie obținută pe terenul celor de la Islanda, scor 2-0.

Mircea Rednic, discurs dur înaintea meciului România – Liechtenstein

Totodată, „Puriul” a comentat și în legătură cu șansele echipei naționale a României de a se califica la Campionatul Mondial din 2022 care va avea loc în Qatar. Mai mult, Mircea Rednic cere ca Mirel Rădoi să primească încredere, iar cei din conducerea Federației Române de Fotbal să își asume responsabilitatea.

„Acum am ajuns să ne bucurăm ca am bătut Islanda, deci am ajuns rău. Am intrat în joc, dar avem şanse mici. Bine, noi ne bucurăm că ăia au făcut egal, dar acum şi Armenia are şanse. Ne jucăm până la capăt şansele.

Lui Rădoi trebuie să îi oferim încredere, cei care l-au pus acolo, ei sunt responsabili şi trebuie să raspundă. Eşti tentat şi nu eşti în cărţi. Nu căutăm antrenori cu experienţă, căutăm antrenori tineri cu care se poate colabora”, a declarat Mircea Rednic, pentru Telekom Sport.

România ocupă locul 4 în Grupa J

Echipa națională a României face parte din Grupa J, alături de Armenia, Germania, Macedonia de Nord, Islanda, Liechtenstein. „Tricolorii” au șase puncte adunate în cele patru meciuri jucate în preliminariile Campionatului Mondial 2022 și sunt la patru puncte distanță de liderul Armenia.

În cele patru meciuri jucate în Grupa J din preliminariile CM 2022, selecționata condusă de Mirel Rădoi a bifat două victorii și două înfrânger și se află pe locul 4 în clasament.

The post Mircea Rednic, discurs dur înaintea meciului România – Liechtenstein. „Am ajuns rău! Ne bucurăm că am bătut Islanda…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă